Nnywellness.com

Hvordan flytte bilder og kontakter mellom to iPhone Over et nettverk


Hvordan flytte bilder og kontakter mellom to iPhone Over et nettverk

Noen gang ønsket å dele bilder eller kontakter med en annen iPhone bruker uten å synkronisere? Nå kan du med "Mover," en gratis iPhone-applikasjon som lar deg sende bilder og kontakter til en annen iPhone bruker over WiFi-nettverk med bare en fingerbevegelse. Her er fremgangsmåten.

Instruksjoner

• Kontroller at begge iPhone er koblet til det samme WiFi-nettverket. Du kan kontrollere dette ved å gå til Generelt > WiFi.

Installere Mover app fra App Store. Skrivende er App gratis.

En gang installert, trykke på ikonet Mover på sender iPhone å åpne programmet. Du vil se grå hvis feltet er tomt.

Traff plusstegnet på nederst til venstre. En meny vil dukke opp gir deg mulighet å legge til et bilde fra eksisterende kameraet ruller på iPhone, ta et nytt bilde eller legge til en kontakt.

Når du har valgt bilder og kontakter du vil dele, vises de i Movers grå feltet som adskilte ikoner som du kan flytte med fingeren.

• Start programmet Mover på iPhone du sender bilder og kontaktene. Du vil se en pil vises med navnet på andre iPhone.

Merk: Pilen kan vises øverst eller sider. Så vidt jeg kan fortelle er det ingen måte å kontrollere hvilke. • Nå for å sende bilder, bare flick dem i retning av pilen utenfor skjermen. Pilen vises på andre iPhone turn blå vise det fungerer.

Kort tid etterpå vises bildet eller kontakten i programmet Mover av andre iPhone. Bildene og kontakter lagres automatisk i kameraet rulle eller kontaktlisten på andre iPhone.

Du kan slette elementene du valgte fra Movers feltet ved å trykke Rediger. Deretter trykker du vil slette. Lukke og åpne Mover også fjerner feltet for alle valgene du gjorde.