Nnywellness.com

Kan jeg bruke et debetkort til leie en lastebil?


Bilutleiefirmaer lang har mandat at kunder bruker kredittkort til å betale sin leie. Byråene foretrekker forståelig nok ikke å leie ut et dyrt kjøretøy til en kredittrisiko. Men med økt bruk av debetkort over de siste flere år, har noen utleiefirmaene lettet deres strenge betaling retningslinjer, slik at du med fleksibilitet til å bruke ditt kredittkort for leie behov.

Debiter behandling øker

Ifølge en 2007 Federal Reserve Board rapport mindretall debetkort kredittkortbetalinger 25.3 milliarder til 21,7 milliarder. Bare fordi listen er mer åpen for debetkortbetalinger betyr ikke at du vil ha så lett en gang leie.

Spør etater om de tillater spørre ikke-kredittkort rentals, umiddelbart om de aksepterer debetkort. CreditCards.com kartlagt 45 steder over ni ledende bilutleie og oppdaget at nesten alle tillatt betaling med kreditt kort. Men selv om et er del av en franchise, kan det ha egne innholdsstandarder betalinger, samt ulike restriksjoner, innskudd og konto sperringer. Ring rundt og utdanne deg selv på policyene.

En franchise bil nyre byrå som har lite problem med leie til debet kort kunder er Rent-a-Wreck. De fleste av selskapets franchise steder aksepterer debetkort, med noen slik at mindre utbredt kontanter og sjekke transaksjoner.

Mulig leie hekk, hindringer

Selskapene foretrekke kredittkort behandling, og du må sile gjennom hekk og begrensninger hvis du betaler med debetkort. Du må oppgi ytterligere dokumentasjon som kreditt sjekker, et gyldig førerkort eller amerikansk pass, en nylig strømregning eller en kopi av en retur flyselskapet billett eller e-billett reiserute.

Videre hvis du ikke betaler med kredittkort, kan et byrå forby i statens innbyggere fra leie, utelukke luksus og sport nyttekjøretøyer, forbyr drivere under 25 år leie sted daglig avgifter for ung leietakere eller krever ekstra innskudd og avgifter.

Når du bruker et kredittkort, kan det oppstå problemer i reservere et kjøretøy. Online eller nasjonale gratis varmt linjer kan godta bare kredittkort, så hvis du vil reservere en bil med debetkort, du må snakke med leder på en bestemt byrå. Når du er klar til å plukke opp bilen, kan byrået kreve bevis som har kollisjon, omfattende eller ansvar dekning, samt en kreditt sjekk og andre bakgrunnssjekker.