Nnywellness.com

Hvordan holde mus fra Chewing på kjøretøy ledninger


Hvordan holde mus fra Chewing på kjøretøy ledninger

Mus kan vises i en rekke steder, og de kan forårsake betydelig skade ved å tygge gjennom materialer. Når mus bosette seg i et kjøretøy, de kan skade materialet på bilen, men de kan også forårsake elektriske problemer bør de tygger gjennom ledningene. Den beste måten å holde mus fra chewing på kjøretøy ledninger er å holde dem unna.

Instruksjoner

• Se etter skilt at mus kan gå inn i området der du parkere bilen. Tegn på mus inkluderer mus avføring og områder som har vært chewed. Installere en rekke mus feller hele garasjen og områdene du tror de går gjennom. Hvis det er tygget ut områder i veggene, patch veggene når du er sikker på at mus har igjen.

• Hell litt peppermynte olje på filler og tørke ned synlig ledninger i motorrommet eller andre område hvor de vises på bilen din. Sikre du tørker bare dekket på ledningen. gjelde ikke olje på tilkoblinger. Peppermynte olje er en mus avskrekkende. Etter at du har slettet bilen ned, hell litt mer peppermynte olje på filler og la filler i garasjen.

• Kjøpe en flaske eucalyptus olje, hell litt i en parabol, og la den på en hylle i garasjen. Du kan også helle litt rundt områder der du mener mus går, samt rundt dører inkludert garasjeporten selv. Akkurat som peppermynte olje er eucalyptus en mus avskrekkende.

Tips og advarsler

  • Hvis problemet vedvarer, kontakt en exterminator for å finne det beste løpet av handlingen.