Nnywellness.com

Hvordan du bytter en bil Lease


Hvordan du bytter en bil Lease

Bil leasing er stor for å få en lavere månedlig betaling, men problemer spark i hvis du trenger å komme ut av lease før det utløper. De fleste bil leier er skrevet så det er nesten umulig å bryte dem, og selv om du kan få, det vil koste deg en pen penny i tidlig avslutning avgifter. Hvis du finner deg selv å måtte komme ut av lease, kan leie bytte spare deg utgiftene og mulige kreditt problemer å bryte leieavtalen. Med en swap, noen andre tar over lease betalinger og du får unna bilen uten opphør straff.

Instruksjoner

• Ring din leasing selskap for å diskutere sin lease bytte politikk. Ikke alle leasing selskap vil tillate deg å tilordne lease til en annen sjåfør, og de selskapene som kan kreve en leieavtale overgangssum. Videre, ifølge Edmunds, ca 10 prosent av leasing selskaper vil lar deg fullt av kroken for lease, betyr at de kan komme etter deg betaling hvis nye forpakter mislighold. Kontroller at du forstår firmaets retningslinjer.

• Annonsere lease. Det finnes en rekke online leie bytte selskaper, inkludert LeaseTrader og Swapalease, som hjelper personer leter etter noen å anta sin lease med mennesker i markedet for en leieavtale. Disse selskapene vil vanligvis håndtere transaksjonen for deg, inkludert sørge for potensielle nye forpakter har nok kreditt å kvalifisere seg til leieavtalen og administrere overføringen firmaet leasing. Transaksjonsgebyrer varierer avhengig av tjenesten du bruker, og verdien av bilen du overfører. Du kan også annonsere lease privat i print og online annonser. Hvis du finner noen å anta lease sånn, må du arbeide med dem og leasing selskapet å begynne søknadsprosessen.

• Fullføre avtalen. Kontroller at du få skriftlig bekreftelse av leieavtalen fra firmaet leasing. Denne bekreftelse også oppgi hvis du er fortsatt ansvarlig for noen del av leieavtalen eller helt befridd fra alt ansvar. Fremgangsmåten for å få denne dokumentasjonen, avhenger av hvordan leieavtalen overføres og leasing selskapets politikk.

• Snu kjøretøyet. Hvis nye forpakter ikke lever lokalt, bør de gjøre for å plukke opp bilen eller bruke en auto transportørservice for å ha bilen levert til dem.