Nnywellness.com

Bil Leasing strategier


I dagens økonomiske klima, har oppkjøpet av et kjøretøy tatt på en helt ny mening. Med bil selskaper folding redusert salg og kredittlinjer blir vanskeligere og vanskeligere å komme med, ikke å nevne renter varierende og arbeidsledighet bekymringer, er leasing stadig et mer attraktivt prospekt enn å kjøpe for mange i markedet for et kjøretøy. Men inngå en leieavtale bør ikke tas lett - det er en alvorlig og bindende avtale, og hvis du ikke forhandle betingelsene klart og konsist, kan du ende opp med å betale mye mer enn du forventet.

Å få den rette bilen

Først og fremst når du er i markedet for et kjøretøy, trenger du å vite hvilke alternativer og funksjoner som du er villig til å gjøre uten. I renter, OAC og leie termer, er det lett å glemme at det mest grunnleggende del av leasing et kjøretøy er selve kjøretøyet. Det er mange ting å vurdere når du velger den rette bilen for deg. Men et par ting det du burde betenke fordi de potensielt ha en langsiktig økonomisk betydning er kostnadene ved å opprettholde uansett type kjøretøy du vurderer og bilens drivstoff vurdering. Fordi du må betale for både forsikring og gass for livet av lease, kan unnlatelse av å faktor i disse kostnadene nøyaktig ha en stor innvirkning på økonomien for helheten av leieavtalen.

Flere faktorer som du gjerne vil gjerne betenke er grunnleggende, som sitteplasser, alternativer, endringer på bilen, om det er ny eller brukt og brukes hva sin kjørelengde og historie kan være.

Forhandle leieavtalen

En av de eneste vanligste strategiene som brukes til å få den beste leasing pris og vilkårene mulig på bilen din er å fortelle forhandleren eller selger tror at du planlegger å kjøpe bilen før du har en pris etablert. Bare etter en pris er avtalt på bør du la forhandler eller selger vet at du planlegger leasing - dette vil hindre at prisen på bilen oppdratt vilkårlig bare fordi du er i markedet for en leieavtale.En andre, alternativ strategi er å grundig vurdere dealership's lease program foran slik at du vet nøyaktig hva du skal belastes og når.Til slutt, det er alltid tilrådelig å kontakte flere forhandlere før du forplikter deg til noe. Det er alltid en sjanse at du vil kunne forhandle frem en bedre avtale med en annen forhandler om forhandlere du arbeider med innser at de er i konkurranse for bedriften, de sannsynligvis vil fungere mye vanskeligere for å sikre at du leie fra dem.