Nnywellness.com

Lug mutter typer


Lug mutter typer

Å vite hva slags lug mutter brukes for et sett med hjul kan være viktige når erstatte deler eller utføre reparasjoner. Hver lug mutter har sin egen type sete, som er området på hjulet der mutteren sikres. Armaturene en lug mutter og sete vil resultere i en dårlig passform og muligens tap av hjulet.

Konisk sete

Konisk sete lug vanskelige problemer, også kalt acorn lug vanskelige problemer, er de mest brukte stil. De vanligvis har en 60 graders taper, og kommer i to hex størrelser - en 13/16-inch hex og en 3/4-tommers hex som har en distinkt bule på basen. På grunn av denne forskjellen er det viktig å bruke riktig lug skiftenøkkelen når du endrer hjul.

Mag Shank

Mag shank lug vanskelige problemer kommer i flere lengder, hver er egnet for forskjellige programtyper. Denne typen lug mutter bruker en vaskemaskin for å beskytte ansiktet til rattet, som kan bygges inn lug mutteren eller separat.

Ball sete

Ball sete lug vanskelige problemer er typisk for Honda / Acura kjøretøy. Ball sete lug vanskelige problemer har en hvelvet taper, i motsetning til rette vinkelen på en acorn lug mutter taper. De kalles noen ganger sfærisk lug vanskelige problemer.