Nnywellness.com

Hvordan legge til girolje til en Dodge Stratus


Hvordan legge til girolje til en Dodge Stratus

Hvis overføringen begynner å skifte hardt eller gå i din Dodge Stratus, kan det hende at overføring lite væske. Kjører din bil & rsquo; kan s girkasse med en lite væske nivå skade eller brenne opp tannhjul, ødelegge din overføring og forlater deg med en stor reparasjon. Sjekk din girolje regelmessig og legge flytende når nødvendig. Dodge anbefaler Mopar ATF + 4 automatgir væske for din Stratus.

Instruksjoner

• Park din Stratus med motor tomgang. Delta på parkeringsbremsen. Syklus girskift gjennom hver gear og plasser den i nøytral. Heve panseret på Stratus og løft prop stangen å støtte den.

• Trekk overføring væske måling for å teste på væske nivå. Måling ligger i det forreste midtpunktet av motorrommet. Drar i måling av røret og tørk den ren med en tørr klut. Sett inn måling og raskt fjerne den. Les væskenivå på pinne. Væsken skal være på eller nær den & ldquo, varme & rdquo; nivå.

• Plass overføring i park. Slå av tenningen. Heve bilen med en knekt. Stratus på et sett av jack står. Finn bunnpluggen nederst på overføring. Skru bunnpluggen og raskt sette inn overføring væske flasken. Klem på flasken for å legge til væske overføring. Sjekk væskenivå nytt for å bekrefte.

• Heve bilen med en plugg å fjerne jack står. Senk bilen til bakken. Lukke panseret.