Nnywellness.com

Hvor å opphøre vannet fra komme i motorolje


Hvor å opphøre vannet fra komme i motorolje

Vann inni din motor olje er generelt ikke en god ting, og det vanligvis blir inne kondens og våt kjøreforholdene. Selv om det ikke alltid et alvorlig problem (små mengder vil forbrenne men store mengder kan forstyrre smøring), det er heller ikke alltid opplagt når motor olje nådd. Dermed hjelper det for å vite hva vann i motorolje ser ut deretter stoppe inntrenging.

Instruksjoner

• Sjekk din motorolje jevnlig når det er vått utenfor. Parkere bilen på en bensinstasjon eller oppkjørselen etter kjøring så motor væsker er varme. Pop panseret av bilen med hette utgivelsen under rattet. Støtte panseret opp og se etter søkemotor peilepinnen merket "motorolje."

• Bruk en butikk fille eller hansker håndtere måling. Trekke det ut av motoren, tørk av den med en butikk fille og sette det inn i måling eldre. Trekke det ut en ny tid og eksempel olje på slutten. Se etter en kremet eller melkeaktig konsistens hvis vannet er i olje.

• Ta bilen til en mekaniker hvis vann i olje. Har oljen drenert og erstattet. Kjøre bil rundt igjen og sjekk den flere ganger for retur av vannet i olje.

• Ta bilen til en mekaniker butikk hvis vannet returnerer. Spør mekanikeren til å se og bekrefte tegn på en hodet pakning lekkasje. Har pakningen forseglet eller erstattet hvis en lekkasje er bekreftet. Har den gamle oljen drenert igjen og erstattet.

Tips og advarsler

  • Hvis bilen har overopphetet vanligvis har hodet pakning også opplevd en lekkasje.
  • Hvis bilen har inundated eller i en flom der vannet var over tailpipe, start ikke bilen. I stedet ha det tauet til en mekaniker for at systemet renset ut. Starte bilen kan føre til alvorlige, katastrofal skade på motoren med vann fortsatt inni. Ikke kjøre på veier med stående vann. Det kan være langt dypere enn du innser.