Nnywellness.com

Hvordan erstatte Distributør hetten på en Toyota 22RE


Toyota 22RE motoren kan finnes i mange forskjellige Toyota biler, men de ble oftest brukt i pre-1995 Toyota pickups. Disse lastebilene bruke distributør for å sende gjeldende til tennpluggen ledninger. Disse ledningene er koplet til distributøren av en lue, som kan slites over tid. Til slutt, hetten er ikke kjøpedyktig effektivt overføre gjeldende til ledninger, forårsaker motorproblemer. Hvis du vil løse problemet, kan du erstatte Distributør lokket med en ny, som tar 15 minutter.

Instruksjoner

• Pop panseret på Toyota. Finn Distributør cap, som er mot fronten av førersiden av motoren. Den har alle tenning ledninger kjører ut av det. Trekke ut gummi cap på cap hvis det finnes (det er ikke alltid installert på hver 22RE).

• Løsne hetten fra distributør med Phillips-skrutrekker. Trekk hetten av distributør med tenning ledninger festet. Sett den på distributør med tenning ledninger grossist.

• Plasser nye Distributør hetten ved originalen, slik at det er i samme retning. Trekke av hver tennpluggen ledning fra opprinnelige Distributør hetten med hendene, og skyv den fast på erstatning Distributør hetten i nøyaktig samme stilling. Bytte hver ledning, en om gangen, slik at ingen ledninger blir krysset.

• Knytte den nye Distributør cap til distributør med Phillips-skrutrekker.