Nnywellness.com

Kan en TTL Flash arbeid på en EOS 20D?


Canon utgitt EOS - 20D DSLR kameraet i 2004. Som en fortsettelse av EOS-D linjen tilbyr det 8.2 millioner pixel skyting, ni-punkts autofokus og en kontinuerlig skyting hastighet på fem rammens per andre for opptil 23 skudd. EOS - 20D godtar en rekke eksterne blitser, men ikke TTL blinker.

TTL

En TTL flash enhet, designet for et filmkamera, kommuniserer med kameraet gjennom linsen. Dette betyr at det tar lys ved hjelp av kameraets lett oppdagelsen teknologien, og ikke som en egen funksjon. Digitale EOS modeller støtter ikke gjennom objektivet teknologi.

Alternativer til TTL

Canon utviklet to typer flash-enheter som alternativer til TTL blinker. A-TTL står for avansert TTL og E-TTL er Evaluerende TTL. EOS 20D bruker E-TTL-teknologi. Den er kompatibel med alle E-TTL flash-enheter.

E-TTL

Som vanlig TTL flash måling for et filmbasert kamera, bruker E-TTL objektivet vurdere lysnivået. E-TTL blinker slipper en pre flash for å ytterligere vurdere behovet for flash, som har fordeler og ulemper. Pre-Flash gir en nøyaktig lys lesing, men kan forårsake emner å blinke.