Nnywellness.com

Hvordan å låse opp en Samsung Propel


Hvordan å låse opp en Samsung Propel

Det Samsung Propel er en mobiltelefon tilbys av transportøren på & T. tilgjengelig i fargene grønn, blå og rød, Propel har et qwerty-tastatur for tekstmeldinger og en ringe puten. 3G-nettverk er inkludert med det Samsung Propel, slik at Internett-surfing og bilde meldinger for brukere. Telefonen har et innebygd kamera, MP3-spiller og bruke mobil e-post fra leverandørene Yahoo, AOL og Windows Mail. En låst Samsung Propel, kjøpt fra en person eller en operatør annet enn AT & T, må låses opp før den kan utføre samtaler og media funksjoner.

Instruksjoner

• Eksterne * #06 # på din Samsung Propel. Hold nede knappen "Fn" mens du skriver inn denne koden. Tallene i denne koden vil skrive automatisk uten knappen "Fn"; knappen "Fn" er nødvendig for star og pund tegn i koden. Dette vil gi deg telefonens IMEI-nummeret. Skriv ned telefonens IMEI-nummeret.

• Ring AT & TS kundestøtte for å få en åtte-sifret kode. Representanten vil be om telefonens IMEI-nummeret før du gir en tilskuddet låse kode. Skriv ned tilskuddet opplåsingskoden.

• Fjern SIM-kortet fra Samsung Propel. SIM-spor ligger under større, øvre panelet på baksiden av Propel. Presse opp og skyv panelet hvor pilen er preget på panelet. Erstatte panelet.

• Slå på telefonen ved å trykke og holde nede knappen med det rød telefon-formet ikonet. Skyv mot utsette den qwerty tastaturet. Hold nede "Fn". Skriv inn opplåsingskoden #7465625638. Skrive inn åttesifrede tilskuddet låse opplåsingskoden gitt av AT & T og følge kode med nummertegnet.

• Kontroller at telefonen viser en melding om "Nettverk lås deaktivert". Start telefonen på nytt hvis det ikke automatisk omstart. Sett inn SIM-kortet i telefonen.

Tips og advarsler

  • Belaste det Samsung Propel i minst fire timer før du bruker telefonen for første gang.
  • Bare tilgang til Internett på din Samsung Propel etter at du har diskutert en mediepakke med AT & T å unngå overdreven kostnader å din Notaen.
  • Fjern personlige data, som lagret e-post passord, fra din Samsung Propel før forkaster eller selge telefonen.