Nnywellness.com

Hvordan erstatte belter på en 1994 Toyota Pickup


Hvordan erstatte belter på en 1994 Toyota Pickup

Det er flere grunner til å erstatte belter på en 1994 Toyota pickup. På grunn av den høye temperaturen i motorrommet, belter kan tørke ut, sprekk og noen ganger bryte. Belter kan bare være utslitt fra alder eller være løs, og glasur og bryte. Erstatter belter er ganske lett å gjøre. Belter på din Toyota pickup er tre forskjellige lengder og vekter. Ta deg tid og se hvilke beltet er første, andre og tredje.

Instruksjoner

Du trenger et verktøy satt til å fjerne batteriet.
Ta batteri kabelender av starter med den negative (-)-kabelen først og deretter den positive (+)-kabelen. Bruk en fastnøkkel og tang for denne oppgaven. Multipliser ut batteriet hold ned med kontakten og ratchet. Ta batteriet ut batteriet og sett det til side. Dette vil gi mer plass til å erstatte belter.

Bruk en strammer for å justere beltet.
Finn servostyringspumpe. Beltet på servostyringen pumpen har en strammer med en bolt på den. Slå strammer bolten med en skiftenøkkel til beltet er løs og fjerne beltet. Observere hvordan beltet rutes slik at du kan erstatte den samme måte eller sjekke beltet føringssporet på passasjersiden under panseret for reinstallering.

• Fjern dekselet fra aircondition kompressoren. Finn kompressorens justering bolt og løsne det socket og ratchet. Skyv kompressoren mot motoren og fjerne beltet.

Bruk sochet og ratchet satt til å fjerne A/C kompressoren.
Løsne Dynamo montering bolten og justere bolten med en skiftenøkkel, så presse dynamoen mot motoren. Fjerne beltet fra trinser. Dynamo beltet er siste beltet som kommer ut og første beltet å gå tilbake på.

• Plasser det nye Dynamo beltet på skivene og justere beltet. Stram strammer bolten og Dynamo montering bolten med wrench. Dobbeltsjekk beltet for å være sikker på at det er stramt.

• Distribuere nye A/C kompressor beltet på trinser, justere beltet og stramme justering bolten med kontakten og ratchet. Erstatte A/C compressor dekselet.

• Sett nytt belte på servostyringspumpe og distribuere den over hele trinser. Se belte ruting diagrammet for riktig plassering. Stram servostyring strammer justering bolten med wrench.

• Erstatt batteriet i batteriboksen. Sett batteriet hold ned braketten på plass og stram den med kontakten og ratchet. Begge batteri stiften ren og kabel slutter med en stålbørste. Erstatte både batterikablene, starter med den positive (+)-kabelen først så den negative (-)-kabelen. Bruk fastnøkkel og tang til boltene på kablene.