Nnywellness.com

Hvordan endre spolen på en 1996 Ford Windstar


Windstar, som Ford endret til i Freestar i 2004, treffer markedet i 1995 modellår. Ved utseende, er det opplagt Fords motiv bak Windstar var å konkurrere med av minivan på Chrysler. 1996 Windstar hadde to motorer tilgjengelig: 150 hestekrefter 3,0-liters V-6 og en 200-hestekrefter, 3,8-liters V-6. Begge motorer brukte en elektronisk tenning system som leverte tenning gnist via en tenningen coil, i motsetning til en distributør. Skifte ignition coil på begge motorer er samme grei prosess.

Instruksjoner

• Se på førerens side baksiden av motorrommet og finne spolen knyttet til en brakett på bakerste topplokk.

• Mark seks tennpluggen ledninger koblet til spolen en gjennom seks med hvit merking maling for reinstallasjon, starter med tennpluggen wire på førerens side bak på spolen og flytte med klokken rundt spolen. Presse og holde låsetapper på hver tennpluggen wire støvel-tykk gummidelen kobler ledningen til spolen- og trekke hver ledning oppover med en liten krølle forslag.

• Trykk og hold knappen låse opp på spolen pack ledningsnett, og trekke selen opp og ut spolen.

• Trykk og hold låse opp knappene på to ledninger seletøy-fuel lading ledningsnett er den øvre og radio tenning forstyrrelser kondensator selen er den lavere-på forsiden av coil pakken.

• Fjern fire coil-til-brakett bolter ratchet og socket, og trekke coil pakken av braketten. Fjern skruen som fester radio tenning forstyrrelser kondensatoren ratchet og socket, og overføre den til nye spolen. Skru radioen tenning forstyrrelser kondensator ratchet og socket.

• Angi nye spolen på spolen brakett og hånd-tråd coil-til-brakett skruene. Stram coil-til-braketten til mellom 3 og 5 fotpund momentnøkkel og socket.

• Koble ledningsnettet til receptacle på spolen. Trykk alle seks tennpluggen kabler på sine respektive beholdere til kategoriene beholde låse dem på plass, ved hjelp av hvitt merking maling som din guide.

• Koble drivstoff lading ledningsnett og radio tenning forstyrrelser kondensator-ledningsnett i deres respektive beholdere på forsiden av spolen.