Nnywellness.com

Hvordan du oppdaterer AT&T telefon mottakelse


Oppdatere din AT & T mobiltelefon å gi bedre mottak kan gjøres i et par måter. Hvis du finner at telefonen viser utilstrekkelig signalstyrke i et område hvor du normalt få hele signalstyrken, kan du prøve en av disse metodene til å øke signalstyrken og oppdatere mottak slik at du kunne ringe og dataoverføringer med tilstrekkelig fart og konsistens.

Instruksjoner

• Slås telefonen ber det å koble til AT & T GSM-nettverket og automatisk laste ned de nyeste oppdateringene carrier, som kan forbedre mottak. Transportør oppdateringene er et sett med firmware innstillinger innebygd i mobilen er krets. Over tid innfører AT & T endringer i disse carrier innstillingene som kan påvirke ytelsen til AT & T mobiltelefonen resepsjonen. Slå av telefonen ved å trykke på tasten power, og slå den tilbake å fullføre Strømsyklus.

• Installere en AT & T 3G MicroCell enhet hjemme å forbedre mottak. Enhetene tilbys av AT & T å forbedre cellulære signalstyrken i områder der du må uunngåelig dårlig mottak. De bruker Internett-tilkoblingen til å rute telefonsamtaler og dataoverføring via Internett-tilkoblingen og øke signalstyrken for AT & T enheter som brukes i nærområdet MicroCell enheten.

• Gå til et område som du vet vanligvis gir tilstrekkelig mottak og telefon for å oppdatere resepsjonen. Selv om ATT & gir landsomfattende mobilnettet dekning, kan du leve i en "død zone" som ikke er fullt ut i et dekningsområde. I dette tilfellet kan du bare begrense bruk av mobiltelefon til områder som du vet gir akseptabel signalstyrke.