Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Airbag fra en ' 94 Honda


En airbag i en ' 94 Honda er en av de viktigste delene av bilen. I eventualitet at du lider en bilulykke, vil kollisjonsputen beskytte deg mot noen alvorlige skader. Tilstanden av airbagen er noe som du bør overvåke kontinuerlig å sikre at det fungerer når du trenger den. Hvis du vil erstatte kollisjonsputen, bør du gjøre det umiddelbart. Alt arbeid på kollisjonsputen må fullføres før du kjører bilen.

Instruksjoner

• Løfter panseret på Honda og støtte den åpen. Koble kablene negative og positive fra batteriet. De skal bare unclasp, men på noen ' 94 blir du må bruke en socket fastnøkkel til å løsne boltene.

• Løsne de to skruene bak rattet som holder kollisjonsputen på plass, med en skrutrekker. Unclip dekker panelet for å tillate kollisjonsputen å falle videre.

• Fjern horn og airbag kontaktene og løft kollisjonsputen fra kjøretøyet. Hvis du skal bruke kollisjonsputen igjen, kan du sette den på et trygt sted å unngå noen skade.

• Hvis du vil erstatte kollisjonsputen, innlegge det nye airbag og fest horn og kollisjonsputen kontaktene. Knytte den til rattet med fjerning trinnene i revers.

• Sikre kollisjonsputen er riktig montert 1994 Honda før du kjører bilen. Hvis du er usikker på om det er installert riktig, spør lokale mekaniker å inspisere det for deg.

Tips og advarsler

  • For å erstatte din airbag, gi merke og modell av bilen til din lokale auto deler butikken, og de burde være i stand til å gi deg riktig erstatning.