Nnywellness.com

Hvordan å bruke din mobiltelefon med en annen mobil tjenesteleverandør


Hvordan å bruke din mobiltelefon med en annen mobil tjenesteleverandør

Hvis du hadde en favoritt mobiltelefon som du ikke vil gi opp selv om du ønsket å endre din mobiltelefon tjeneste operatør, kan du beholde din gamle mobiltelefon og bruke den med tjenesten planen for en annen bærer. Men begge operatører må tilhøre samme nettverkskategori.

På tidspunktet for publisering er de to viktigste nettverk teknologiene Global System for Mobile Communications (GSM) og kode divisjon flere tilgang (CDMA). De fremtredende GSM bruker bærere eksempler på AT & T og T-Mobile mens Sprint, Virgin Mobile og Verizon Wireless bruker CDMA-teknologi.

For eksempel hvis du bytter mellom AT & T og T-Mobile du er trygg. Du bør alltid sjekke med din holdere før endre mobilnettet planer.

Instruksjoner

• Har din mobiltelefon hendig. Ringe kundeservice av teleoperatøren eksisterende, men fra en annen telefon enn den som blir overført. Dette er fordi du vil bli bedt om å oppgi noen tall på telefonen og de fleste av dem er tilgjengelig bare når telefonbatteriet er fjernet.

Holde et stykke papir og penn hendig og være klar til å skrive ned noen at du vil bli gitt.

• Forklar dine intensjoner kundeservice. Du kan bli bedt om å enten enhetsnummeret, IMEI-nummeret (cellphone unik ID) eller serienummeret til enheten. De fleste av disse tallene finnes under batteriet til enheten. Du får et tall kalt "låse opp koden." Skrive det ned og gjemme det på et trygt sted.

• Slå av mobiltelefon og fjerne batteriet. Neste, sett inn batteriet og nye SIM-kortet og slå på enheten. Vent til mobiltelefon gjenstarte.

• Angi låse opp koden når enheten ber om den. Pass på å angi nøyaktig slik du. Angir feil tall kan koste deg mobiltelefon som det kan bli permanent låst etter noen mislykkede forsøk. Derfor hvis koden ikke arbeider for første gang ikke nytt angir den. I stedet ringe kundeservice for din gamle operatør og kontroller at du har riktig kode. Når koden er godkjent, kan du bruke gamle mobiltelefon enheten med nye operatør.

Tips og advarsler

  • Hvis firmaet cellphone nekter å gi deg låse opp koden, gå til et nettsted som kan gi deg låse opp koden for din mobil enhet. Merk at nettsteder vanligvis kreve en avgift. Bruke dem som en siste utvei.
  • Kontroller at du riktig input låse opp koden.
  • Hvis du angir feil tall vil låse telefonen permanent og kan ikke brukes med en transportør hele.
  • Hvis koden ikke arbeider første gang, ikke å angi koden. I stedet ringe kundeservice for din gamle operatør og kontroller at du har riktig kode.