Nnywellness.com

Hvordan du kontrollerer en Buffer


Hvordan du kontrollerer en Buffer

Orbital buffere presentere problemer for mange brukere kjent med hvordan maskinen fungerer. Spesielt kan aktivitetsforsinkelser bufferen føre til skade på bilens overflate som kan være mer omfattende enn skaden bufferen er ment å fikse. Lære å kontrollere en orbital buffer tar praksis, men i tid, brukerne lære å manipulere maskinen til å gjøre akkurat hva de vil den skal.

Instruksjoner

• Bruk polering sammensatte til overflaten som krever polering. Polering sammensatte er viktig i å kontrollere bufferen, fordi det ikke bare fungerer som en polering agent for maling, men også som en smøring agent for den polering pad. Etter sammensatt er brukt, dis overflaten av bilen med en liten mengde vann. Dette hindrer at malte overflaten overoppheting.

• Holde den bufferens håndtaket der utløseren er plassert med din dominante hånd. Håndtaket i nærheten den bufferens pad bør være på siden av bufferen nærmest den andre hånden. Hvis ikke kan denne referansen skrudde og skrus inn den andre siden. Hold denne referansen til å kontrollere banen til bufferen.

• Justere den bufferens hastighet til sitt laveste nivå. Mens høyhastighets fungerer den polering sammensatte mye raskere, er det ikke bidrar til å lære å kontrollere bufferen. Det er best å starte sakte, mens du blir kjent med maskinen.

• Plasser polering puten forsiktig på overflaten, oppå den polering sammensatte, og deretter trekker på avtrekkeren. Mens du holder bufferen, kan den polering pad for å gå tilbake og videre over området der polering sammensatte og vann er plassert, unngå tørr flekker på bilen. Ikke trykk ned på buffer. Dette kan forårsake fordreining av panelet kan forårsake polering puten å få trekkraft på overflaten, forårsaker du å miste kontrollen.

• Polsk panelet til det synes å være mer vann eller polering sammensatte på overflaten. Når dette er fullført, slipper avtrekkeren og løfte bufferen av polert panelet.