Nnywellness.com

Hvordan kan jeg legge til ringetoner til Sidekick 3?


Det Sidekick 3 for T-Mobile nettverk kommer forhåndslastet med ringetoner du kan bruke til å varsle deg når du mottar en innkommende ringe eller tekst beskjed. Selv om du får flere ringetone alternativer, kan du tilpasse telefonen med ekstra ringetoner kjøpt fra T-Mobile. Ringetoner lastes ned direkte til telefonen via nettverket og belastes månedsavdraget på mobiltelefon.

Instruksjoner

• Trykk "Hoppe" på venstre side av det Sidekick 3 og markere "Laste nedlastingskatalogen" ved å trykke ned på styrekulen ligger på høyre side av telefonen. Velg "Last nedlastingskatalogen" ved å trykke på styrekulen i.

• Merk "Ringetoner" og trykk på styrekulen for å få tilgang til listen over tilgjengelige ringetoner du kan legge til det Sidekick 3.

• Velg en ringetone med styrekulen til en Informasjonsskjerm om som ringetone. Informasjonsskjermbildet detaljer prisen på ringetone og lar deg forhåndsvise markeringen.

• Trykk på styrekulen ned "Preview" og trykk på styrekulen for å lytte til ringetone.

• Velg "Kjøp" laste ned ringetonen til det Sidekick 3. Når bedt om å bekrefte kjøpet, markere "OK" og trykk på styrekulen. Det Sidekick 3 vil varsle deg når ringetone er lastet ned til telefonen.