Nnywellness.com

Hvordan håndtere en Bank bil Repossession


En av livets største frustrasjoner kan være når du ikke betale regninger i tide og når banken er repossessing bilen. Når bilen er Overtatte, er din hodepinen ikke over. Faktisk, har det virkelig nettopp begynt.

Instruksjoner

• Velg om du skal skjule bilen fra banken eller om du skal slå den over elegant. Hvis du vil skjule bilen, er du nødt til å være smart. Banken sender en repo mann som får betalt for å finne din bil. Han kan går til huset og selv leiren ut og vente å se hvor du går når du forlater huset. Han kan følge deg til du kommer til bilen.

• Kommunisere med banken når bilen er Overtatte. Du kan ikke ha vært kommunikasjon med banken din før repossession. Men hvis du ikke kommuniserer med dem senere, vil du ha en vanskelig tid forstå valg.

• Bestemme om du vil banken å holde bilen eller om du ønsker å betale din fortid grunn beløp og få bilen tilbake. Dette kan være vanskelig noen ganger. Hvis du er i økonomisk press, kan betaler banken hvor de vil i å få bilen tilbake være en høy rekkefølge. Det kan bare være best å la dem holde bilen. Hvis du gjør dette, være forberedt til å fortsatt være ansvarlig for en stor del av endring fra din billån og repossession på kreditt rapporten.

• Betale repossession gebyr for repo mann. Bilen er sannsynlig i en fjerne repossession parkeringsplass et sted. Du må ikke bare å betale gebyret for å ha bilen Overtatte for å få den tilbake, du vil også måtte betale en rate for å ha bilen parkert på parkeringsplassen repossession. Dette kan være ganske dyrt.

• Drive med en venn til bil repossession parkering å plukke opp bilen. Snakke med noen på kontoret av repossession mye og Vis dem papirene at du har betalt alle gebyrer for å gjenvinne bilen.