Nnywellness.com

Hvor å fastsette en mobiltelefon høyttaler


Hvor å fastsette en mobiltelefon høyttaler

Alle mobiltelefoner har en slags innebygd høyttaler. Høyttaleren lar deg høre stemmen på den andre enden av en telefonsamtale. Men hvis telefonens høyttaler begynner å sprake eller volumet er ikke høy nok er det et par alternativer å løse problemene. Ingen av alternativene korreksjon krever Kjøp tilleggsmateriale (med mindre du ikke har en sikkerhetsnål eller binders tilgjengelig).

Instruksjoner

• Slå mobiltelefon og la det tørke hvis øret har blitt svette eller hvis det er høy fuktighet i luften. Disse forholdene forårsake statisk i høyttaleren og ofte opprette forvrengning. Vent å tørke før du bruker det igjen.

• Inspisere høyttaleren på mobilen. Mer enn sannsynlig er det støv og lo fast til høyttaler-porten. Rengjør dette med en binders eller sikkerhetsnål. Hvis bruker en sikkerhetsnål pass på ikke å presse for dyp, kan punkteres høyttaleren og skade den.

• Koble fra samtalen Hvis mikrofonen ekko (som du høre deg selv et øyeblikk etter snakker). Dette skyldes en dårlig forbindelse. Erstatt samtalen og ekko bør forsvinne.

• Trykk på "Menu"-knappen, velg "Options" og få opp lyd informasjonen. Velg alternativet høyttaler og enten øke volumet hvis du ikke er høre lyden, eller reduserer volumet hvis det er knitrende.