Nnywellness.com

Jeg kan ikke få min Norstar Intercom arbeide


Norstar intercom gir mange brukere med rask og enkel tilgang til mer komplisert telefon og intercom-systemene for hjem, kontor, og større bedrifter bruker. Som med alle tekniske Norstars funksjoner er ikke feilfri og kan være vanskelig for begynnelsen brukeren å sortere ut. Selv Norstar telefonsystemet dekker et mye bredere spekter av funksjoner enn bare intercomfunksjonen, er intercom fortsatt en flott måte å kommunisere uten å binde opp andre telefonlinjer. Hvis du har problemer med Norstar intercom systemet, kan noen tips for å feilsøke.

Mangel på summetone

Hvis du prøver å bruke intercom systemet, men får ikke summetone når du trykker hva du har valgt "intercom" knappen, kan så det ha vært en endring i viktige systemet. Utføre en nøkkel kontroll ved å ringe "* 0" og deretter velge "intercom" nøkkelen. Hvis dette viser at denne nøkkelen ikke utfører som intercomfunksjonen, omprogrammere systemet slik at det er.

Uønsket paginerer

Vanligvis er intercom system satt til en standard "paginerer" alternativet. Hvis du ikke ønsker å bli plaget av sidevekslingsfilen toner, må å omprogrammere denne funksjonen til telefonsystemet. For å gjøre så, slå funksjonen 0, etterfulgt av knappen intercom av systemet. Trykk på RLS og inn i respektive funksjonen passord; Dette burde ta deg til en skjerm som viser både "terminaler" og "angir." Trykk "enter," type i forlengelsen, og trykk "enter" igjen. Trykk på "neste"-knappen, etterfulgt av ringer EVNER. Bla gjennom alternativene til du finner funksjonen "siden zone" og endre den kassaskuff det står "ingen." Trykk "RLS" lagre endringene i systemet.

Ringe et annet System

Noen Norstar intercom brukere har fortsatt problemer når du forsøker å ringe en annen i samme intercom system. Kontroller at funksjonen håndfri svar rygg er aktivert for andre telefonen gjør. Neste ringe "Voice 66" og intercom antall personen du ønsker å kontakte.

Endre Intercom ringer

Bringe deg til "programmering" alternativet ved å ringe inn funksjonsnøkkelen og passord. Dette burde føre deg til "terminal og sett" skjermen, der du kan nå programmere din intercom. Angi i direktenummeret for ringer du vil endre. Trykk på "Vis"-tasten etterfulgt av "neste"-tasten til alternativet for "navn" vises på skjermen. Nå trykker den "chng"-tasten og angi via talltastaturet. Trykke utgivelsen når du er ferdig omprogrammering telefonen.