Nnywellness.com

Hvor å hente ringetoner fra en iPhone


Hvor å hente ringetoner fra en iPhone

Som mange mobiltelefoner gir iPhone deg muligheten til å hente lagret ringetoner eller laste ned en rekke lyder. Avhengig av dine preferanser, kan du bruke noen av de standard ringetoner med kjøp av en iPhone. Du kan tilordne forskjellige ringetoner til hver person som er lagret i kontakter. For mer informasjon, se produsentens instruksjoner og forslag.

Instruksjoner

• Gå til "Innstillinger"-menyen og klikk på "Lyder." Trykk på "ringtone"-ikonet. En liste over tilgjengelige standard ringetoner vises på skjermen. Disse standard ringesignaler er generisk pipelyd og ringelyder. Trykk på noen av disse å høre lyden og angi en primær ringetone.

• Angi ringetoner å varsle deg om forskjellige funksjoner på iPhone. Tapp ikonet "Lyder" i menyen "Innstillinger". Se listen over alternativer der en ringetone kan tilordnes. Klikke "på" eller "av" for hver vil justere innstillingene. Funksjoner på denne listen mottar en tekstmelding, samtale, e-post eller telefonsvarer, og kalenderen påminnelser.

• Trykk på den lille knappen på siden av iPhone for å justere volumet på ringing. Du har to alternativer med denne funksjonen: Angi ringetonen "stille" eller "ring". I tillegg kan iPhone settes til å vibrere. I menyen "Innstillinger" trykk "Lyder" og velge "vibrere" for "ring" og/eller "stille" modus.

• Kjøpe ringetoner fra iTunes. Ringetoner kan være klipp av dine favorittsanger. De siste opptil 30 sekunder og koster det samme som vanlige sanger. Imidlertid kan ikke alle sanger lastes som ringetoner. Når shopping, se etter et ikon formet som en liten klokke ved siden av sangen, som angir at den er kompatibel som ringetone.

• Tilordne enkeltkontaktene en spesiell ringetone på telefonen. Trykk "Kontakter", så "ringetone" for å se en liste over tilgjengelige lyder.

• Hente en ringetone i iPhone angi som alarmen. Trykk "Alarm" i "Sound"-menyen. Velg en ringetone du vil våkne opp til hver morgen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ser en film eller lytte til musikk på iPhone når du mottar et anrop, ringer ringetone gjennom både hodetelefoner og høyttaleren.