Nnywellness.com

Hvordan fjerne All informasjon på en Samsung-skjæringspunkt


Samsung skjæringspunkt smarttelefonen, drevet av Android-operativsystemet og tilgjengelig på Virgin Mobile trådløse nettverket, kan lagre kontaktinformasjon, personlig informasjon og datafiler i sin Utvidbart minne. Når du har bestemt å kjøpe en ny mobiltelefon, må du slette all informasjon på skjæringspunktet. Samsung har datatypen fabrikken tilbakestille på smarttelefonen, slik at du kan slette all informasjon på en gang og returnere telefonen til fabrikkinnstillingene.

Instruksjoner

• Trykk "Hjem"-knappen, som er på knappen med symbolet på et hus på den, og deretter på "Meny"-knappen, som er en knapp med halvparten av et rektangel med to linjer under den.

• Trykk "Innstillinger", "Personvern" og "Faktor Data Reset." Det vises en melding om at du vil miste alle data hvis du utføre en tilbakestilling.

• Trykk "Nullstilt telefon." En melding ber deg om å bekrefte tilbakestillingen telefonen.

• Trykk "Slett alt." Telefonen slås av i løpet av tilbakestille, og deretter slår på nytt.