Nnywellness.com

Kan jeg bruke min iPhone Data Plan på en Blackberry Curve?


AT & T, Sprint og Verizon Trådløs er tre bærere som offisielt støtter iPhone i USA. Selv om alle tre også selge og støtte BlackBerry curve, du kan ikke bruke en iPhone data planlegger sammen med en BlackBerry curve, først og fremst fordi disse bærere selge dataplaner utelukkende ment for iPhone.

IPhone Data Plan

Uansett hvilken iPhone transportør du bruker, tilbyr hver spesielle dataplaner eksklusivt tilgjengelig for iPhone-brukere. Når du bruker en iPhone på AT & T, for eksempel må du velge et dataabonnement med Angi minimumsbeløpet og kostnaden for dataoverføring sammen med obligatorisk ringe og tekste planer. Det er ikke mulig å aktivere andre enheter, inkludert en BlackBerry Curve, med denne planen.

AT & T og GSM-teknologi

ATT & iPhone bruker Global System for Mobile Communication eller "GSM" teknologi - de aksepterer "SIM" kort, som bruker en liten chip knytte telefonen sin transportør. Som et resultat, hvis du brukte en ATT & iPhone og plassere et SIM-kort i en BlackBerry Curve du kjøpt fra AT & T, kontoen - inkludert plan - blir aktiv på BlackBerry. Hvis AT & T oppdager dette, kan selskapet kreve du kan velge en annen plan. I tillegg er det ikke mulig å bruke en AT & T SIM-kortet med ikke-AT & T BlackBerry kurver med mindre de er solgt "låst" av en tredjepart.

Sprint og Verizon CDMA-teknologi

Sprint og Verizon iPhone, derimot, bruker en teknologi som kalles koden divisjon multipler tilgang eller CDMA. CDMA telefoner bruker ikke SIM-kort, men heller enhet programvare og kode programmer skal knyttes til et nettverk. Som et resultat, aktivere en telefon til et CDMA-nettverk er ikke så enkelt en prosess - du må omprogrammere eller "flash" enheten for å godta en annen forvalgskoden. Du kan skrive inn serienummeret enhet, som avslører ved en BlackBerry Curve at det ikke er en iPhone under blinkende prosessen de fleste operatører krever. Selv om iPhone dataabonnement kan fungere midlertidig, krever bærer til slutt å velge nye dataabonnement.

Avgjørende dataalternativer

Siden det ikke er mulig å bruke en iPhone data planlegger på en BlackBerry Curve langsiktig, din beste løpet av handlingen er å kontakte din operatør og be representanten etterligner som tilgjengelig BlackBerry planlegger nærmest iPhone planer funksjoner og priser. Hvis ingen er til din smak, beholde iPhone - snarere enn videresalg det - i tilfelle du ønsker å returnere det i fremtiden.