Nnywellness.com

Parabolen installasjonsinstruksjoner


Det finnes flere typer satellitt dish antenner på markedet. De varierer i deres evne til å fange satellittsignalene, deres evne til å bruke en enkelt eller flere mottakere og sine evner for sending og mottak av digital informasjon til og fra en satellitt. Men alle satellitt dish antenner alle opererer i utgangspunktet på samme måte og derfor dele den samme grunnleggende prosessen med installasjon.

Instruksjoner

• Det finnes flere typer satellitt dish antenner på markedet. De varierer i deres evne til å fange satellittsignalene, deres evne til å bruke en enkelt eller flere mottakere og sine evner for sending og mottak av digital informasjon til og fra en satellitt. Men alle satellitt dish antenner alle opererer i utgangspunktet på samme måte og derfor dele den samme grunnleggende prosessen med installasjon.

• Sett modulen LNB (lav støy blokkering) til LNB porten på den laterale arm av samlingen hovedrett. Juster metallkontaktene på modulen LNB med metallkontaktene i LNB porten.

• Plass den viktigste monteringen på masten Polen; justere åpningen i masten klemmen på baksiden av samlingen med toppen av masten pole. Skru screw(s) på masten klemmen feste samlingen rett på masten pole.

• Koble RG-6 koaksialkabel til den "LNB 1" port på undersiden av lateral armen på hovedrett forsamlingen; koble deretter den andre enden av kabelen til "Antenne" eller "LNB 1" port på baksiden av satellittmottakeren.