Nnywellness.com

Hvordan fjerne kroppen fra en Chassis-Camaro


Hvordan fjerne kroppen fra en Chassis-Camaro

En full gjenoppretting av alle kjøretøy krever fjerning av karosseriet fra rammen. Mens ikke en spesielt enkel operasjon er det flere trinn som bør tas for å unngå problemer når det er på tide å faktisk løfte kroppen av rammen. Eldre Camaros er vanligvis ikke vanskelig å fjerne fra rammene kroppen-on-frame byggingen, i motsetning til senere modellår Camaros, som ble benyttet «unibody»-konstruksjon, betyr at kroppen og rammen er en enhet, utnytte en ramme foran bilen til støtter motor og hjuloppheng komponentene.

Instruksjoner

Demontere foran klippet

• Drain bilens kjølesystem, og koble alle slanger, elektriske ledninger og linjer fra motoren som koble til skjermer eller kroppen til motoren. Disse linjene inkluderer chokekablen, kjølevæske slanger, starter makt line og drivstoff linjene.

• Fjerne front støtfanger, grill, hette og foran valence. Unbolt core støtte fra skjermene og rammen, og fjerne den med radiatoren.

• Fjerne begge bilens støtfangeren foran sammen med den indre skjermer. Festepunktene på Camaros er kjernestøtte, kroppen bak dører og rammen.

• Unbolt drivstoff filler linjen bak gassen cap, og deretter koble bremseslanger fra master sylinder i motorrommet. Koble styringen sammenhengen.

Løft kroppen fra rammen

• Ta ut boltene som sikre selve Camaro til rammen. De ligger på utenbordsmotor side av rammen under bilen. Unbolt overføring sammenhengen og nødbremsen linjen.

• Plasser gulvet heisen under selve Camaro, pass på å plassere armene ikke under rammen, men under kroppen på knipe sveise mellom kroppens gulvet og sidepaneler.

• Gradvis løft karosseriet fra rammen, sjekker hele tiden for å sikre at alle beslag og linjer har blitt koblet.

Tips og advarsler

  • Camaros konstruert med enheten konstruksjonen kan ikke fjernes fra et typisk ramme montering. Foran sub rammen er boltet eller sveiset til kroppens struktur snarere enn en typisk ramme.