Nnywellness.com

Det finnes andre bruksområder for en Overhead-projektor?


Det finnes andre bruksområder for en Overhead-projektor?

Overheadprojektorer pleide å være standardmetoden for å lage en stor skjerm i et klasserom miljø, men nylig de har vært fortrengt av videoprosjektør koblet direkte til datamaskiner. Uansett, gjør deres lave kostnader og analog teknologi dem en verdifull måte å dele informasjon.

Fakta

En overhead bruker et flatt glass panel med en sterk rygg lys, hvilke prosjekter oppover gjennom gjennomsiktighet plassert på glasset. Dette bildet er omadressert 90 grader av et sett med linser suspendert på en justerbar arm over glasset, som bildet på en vegg eller alternativ loddrett flat overflate.

Funksjoner

Selv om videoprosjektør koblet til en datamaskin er mer fleksible og tillate visning av bevegelige bilder og PowerPoint presentasjoner, overheadprojektorer tillater mer umiddelbarhet, tillater programleder skrive på et gjennomsiktig bilde med fett blyant i sanntid. Foredragsholdere som sliter med programvare for å opprette sanntid presentasjoner med moderne maskinvare finner seg mer komfortabel og effektiv bruker eldre overhead teknologi.

Projeksjon flater

Som bildet er støttet av et heldekkende hvitt lys, er overhead presentasjoner enklere å integrere med annen støtte overflater på projektorskjermen. En forelesning kan for eksempel bestå av Tom gjennomsiktighet på et kart over regionen blir diskutert, slik at gjennomsiktigheten brukes til live augmentation av kartet som snakker utvikler seg. Åpenhet kan programleder raskt erstatte disse illustrasjoner med andre bilder, eller bytte frem og tilbake mellom transparenter, som ville være vanskelig å se datamaskiner eller direkte endringer kartet.

Fordeler

En overhead-projektor kan endres til å bli en billig videoprojektor for en datamaskin, bruker maskinvare som er tilgjengelig online eller fra en hobby butikk. Selv om slike endringer krever tekniske ferdigheter, kan kostnaden prosjektet være så lavt som $200, sammenlignet med $1000 priser og for frittstående kommersielle projektorer med lignende selvlysende utgang. Likeledes, erstatning pærer for overhead-projektorer kan være langt billigere enn nye pærer for sine kommersielle video kolleger.

Betraktninger

Presentatør bestemme mellom bruk av en videoprojeksjon eller overheadprojektor bør vurdere utstyr tilgjengelig for bruk, miljøet av presentasjonen (spesielt lysstyrken på omgivelseslys kilder), antall personer i publikum, og den ønskede effekten av presentasjonen. Innovativ bruk av en overhead-projektor kan ofte gi evner ikke tilgjengelig med flere dyr maskinvare.