Nnywellness.com

Hvordan leie lastebil & bil trailere


Hvordan leie lastebil & bil trailere

Det er ikke vanskelig å leie en bil eller lastebil trailer, men planlegging sikrer at leie selskapet har utstyret du trenger på foretrukket dato. Edmunds.com anbefaler alltid spør om selskapets avbestillingsregler når du reserverer, så planer kan endres uten straff, om nødvendig. Leste i leiekontrakten nøye og vet de utpekte tilbake tid. Noen selskaper pålegge en heftig sent kostnad for Leieutstyr.

Instruksjoner

• Kontakt din bil eller lastebil forsikringsselskap før du leier en bil trailer. Be om forsikringen din dekker vedlegg som en trailer. Hvis ikke, kan du vurdere å kjøpe forsikring gjennom bilutleiefirmaet.

• En trailer knirkefritt er nødvendig; Det ser ut som en L-figur og pinner fra bilens støtfanger utover, så opp parallelt med bakken. Uten problemer må man være kjøpt og installert før leie eller leie en trailer eller lastebil i stedet.

• Kontakt flere utleiebyråer som tilbyr tilhengere (se ressurser). Spør om de har tilhengere for datoen nødvendig, hva størrelse trailere de har og hva deres priser er. Få flere anslag for å velge den beste prisen. Begynnelsen eller slutten av måneden er den travleste utleie tiden; kall fire til seks uker før utstyret er nødvendig. Midt-måned leie, bør ringer en uke før tilhengeren er nødvendig være OK.

• Velge en leiebil basert på pris og brukervennlighet. Betale et depositum å holde tilhengeren reservasjonen. Kontroller at alle vilkår for policyen leie er forstått, inkludert trailer henting og Bringing, utstyr skade avgifter og riktig bruk.

Tips og advarsler

  • Sjekk utleie tilhengeren grundig når plukker den opp. Merk områder som riper, dinged eller skadet. Peke dette ut til et selskap representant slik at du ikke belastes for påføre skade.