Nnywellness.com

Hvordan å operere en Proxima ultralette SV1 projektor


Hvordan å operere en Proxima ultralette SV1 projektor

Se en film, vise fortsatt bilder eller vise opptak fra et videokamera med Proximas ultralette SV1 projektor, utgitt i 1999. Dens funksjoner inkluderer 700 lumen klarheten, en oppløsning på 800 x 600 piksler, en motorisert 1.3: 1 zoom og fokus, fem inndatakilder (S-Video, lyd, kompositt-video, datamaskin) og en projeksjon kastet rekke 3.6 til 32 fot. Projektoren leveres med en fjernkontroll, en myk sak, to AA-batterier (for fjernkontroll), en ledning, en datamaskin og mus strømkabel, en videokabel, en USB-mus-kabel, en lydkabel og en SCART-adapter.

Instruksjoner

• Sett batteriene i fjernkontrollen ved første holder fjernkontrollen bakover og opp ned. Skyv batteridekselet kammer med fingrene. Sett inn to levert AA-batterier i kammeret, og husk å sinn polar indikatorene på fjernkontrollen ("-" og "+" tegn). Aktivere fjernkontrollen ved å skyve bryteren (plassert på fjernkontrollen høyre) til "På" posisjon. Snu projektoren ved å skyve sine "Power"-knappen øverst til venstre side av enheten, eller du kan trykke på "Power" knappen på øverst til høyre på fjernkontrollen.

• Med bildet streaming via projektoren og på din ser på overflaten, kan du justere bildestørrelsen ved å dreie den innerste bryteren ("Zoom") på projektoren linse. Slå på ytterste bryteren ("fokus") eller høyre for å justere bildeskarphet. Trekke ut og dreies projektorens føtter (under venstre og høyre hjørnene av projektoren) å justere høyden og plasseringen av bildet.

• Etter presser "Play" og starter opptakene strømmer gjennom projektoren (fra PC, videokamera eller andre), kan du bruke kontrollene på projektoren eller fjernkontrollen styre visse. Trykk på "Volume" knappene på projektoren (plassert til høyre for knappen "Power") eller på fjernkontrollen (øverst til venstre) å justere lyden. Trykk på "Svart"-knappen på fjernkontrollen for å manipulere mørke projiserte opptakene. Hvis du er koblet til to forskjellige enheter, kan du bruke knappen "Source" (som finnes under "Power"-knappen på fjernkontrollen, og til høyre for knappene "Volum" på projektoren) for å veksle mellom enheter. Hvis du er lærer, dra nytte av funksjonen "Laser pekeren" på fjernkontrollen. Trykk på knappen til høyre i "Volum" knappene på fjernkontrollen med tittelen "Laser." Dette vil aktivere laserpekeren bygget inn i hodet av fjernkontrollen. Du kan bruke den til å peke til ting blir vist på veggen eller stoff hvor videoen blir projisert. Vises i form av en liten, rød prikk.