Nnywellness.com

Fordelene med en tobånds Wi-Fi-telefonen


Mens mobiltelefoner med datatilkoblinger er ikke noe nytt i den trådløse verdenen, produserer noen produsenter telefoner som kan foreta oppringinger via mobilnettverk eller Wi-Fi-tilkobling. Disse telefonene søke automatisk etter en gratis Wi-Fi tilkobling før ringer, slik at brukerne kan koble til via Internett når et signal er tilgjengelig. Disse enhetene tilbyr betydelige fordeler over deres cellular bare kolleger.

Kostnader

Den største fordelen med en tobånds Wi-Fi-telefon er kostnadsbesparelser. Fordi telefonen forsøker å koble til via Wi-Fi før velger for dyrere mobilnettverk, kan du ringe gratis hvor som helst innenfor en WiFi hotspot. Ettersom flere og flere bedrifter gir Wi-Fi service for kundene og trådløse nettverk har blitt en fast inventar i boliger over hele landet, gir dette tobånds brukere en betydelig mengde gratis ringe utvalg. Brukere bør ta vare, men fordi disse telefonene kommer ofte med restriktiv mobilnettet kontrakter og lav minutt kvoter, tvinge brukerne til å stole på Wi-Fi unntatt når det er absolutt nødvendig.

Båndbredde

En annen fordel med en Wi-Fi-aktivert telefon er økt båndbredde. Mange mobilnettverk kraftig begrense din datahastigheter og plassere en høy premie på nedlastinger, mens koble til et trådløst nettverk kan tillate DSL eller kabel hastigheter til telefonen din. Hvis du har en 3-megabit-tilkobling hjemme, kan du dra nytte av at full fart å laste ned musikk, videoklipp eller andre data til telefonen uten å betale en per megabyte kostnad.

Tilkobling

Muligheten til å koble telefonen direkte til det trådløse nettverket gir en mye lettere å overføre data til og fra håndsettet enn tradisjonelle mobilnettet alternativer. I stedet å finne en datakabel eller kobles via lav hastighet Bluetooth, kan du dra nytte av 802.11 trådløse tilkoblingen så snart telefonen og trådløsruter oppdage, gjør det enkelt å avlaste bilder, installere nye ringetoner og temaer eller laste inn en MP3-kompatibel telefon med ny musikk.

Pålitelighet

Tobånds telefoner tilbyr også et ekstra nivå av pålitelighet over tradisjonelle mobilnettet. I enkelte områder, kan manglende dekning føre til svak cellular signaler inne i bygninger, gjør det vanskelig å ringe klart mens innendørs. Wi-Fi-telefoner kan benytte en trådløsforbindelse inne i bygninger, gir et mye klarere signal enn et hindret celletårn som kan miles unna. I tillegg har noen telefoner muligheten til å dele samtaler av fra mobilnettet til Wi-Fi tilkobling ved høy signalkvalitet, slik at du kan overføre fra ett nettverk til et annet sømløst når inn eller forlater en bygning.