Nnywellness.com

Hvordan du bruker en Samsung skjæringspunkt telefon


Samsung skjæringspunktet er budsjett-nivå smartphone tilbys gjennom både Sprint og Virgin Mobile. Funksjonene skjæringspunkt 3.2-in. berøringsskjerm LCD, et 3,2 megapikslers kamera, kjører på Sprint EV-DO Rev 0 nettverk. Mens du vil hovedsakelig grensesnitt med enheten via berøringsskjermen, inkluderer skjæringspunktet også uttrekkbar fullt QWERTY-tastatur. Skjæringspunktet kjører på operativsystemet Android 2.1.

Instruksjoner

• Snu Samsung skjæringspunktet. Forstå batteridekselet ved små låsen på bunnen av enheten og trekk opp for å ta av dekselet. Skyv batteriet inn batteriet fordypningen med metall kontaktene på batteriet peker oppover. Sett batteridekselet tilbake på skjæringspunktet, og trykk ned låse den på plass. Koble laderen til havn på den øverste kanten i skjæringspunktet. Når batteriet har vært lading i noen minutter, snu enheten og trykk på den røde knappen, ligger til høyre for styreflaten, slår den på.

• Bruk fingeren til å navigere gjennom touchscreen-grensesnitt. Sveip fingeren til skjermen for å rulle ned en liste og swipe fingeren ned skjermen for å rulle opp. Når du ser et element som du vil merke, trykke med fingeren. Du kan også bla ved å skyve fingeren over styreflaten og velg ved å trykke ned på styreflaten. Til enhver tid, kan du trykke på "Home"-knappen nederst på skjermen for å gå tilbake til hovedmenyen, eller trykk "Tilbake"-knappen for å gå tilbake ett skjermbilde.

• Foreta et anrop ved å trykke på "Ring"-knappen, ligger til venstre for styreflaten. Trykk på talltastaturet for å ringe et nummer, eller trykk på "Kontakt" til kontaktene. Hvis du slår et nummer, trykk tallene på skjermen, og trykk den grønne knappen for å ringe. Hvis du angitt kontaktene, bla nedover listen for å finne ønsket kontakt, og trykke på for å ringe.

• Send en tekstmelding fra programmet "Meldinger". Trykk på "Hjem"-knappen, og velg kategorien "Program", nederst på Hjem-skjermen. Rull nedover listen over programmer og trykk på "Messaging" ikonet. Trykk "Til" feltet og skriv inn i telefonen eller e-postadressen til mottakeren. Tapp feltet "Type å komponere" og begynner å skrive meldingen på den skjermtastaturet. Hvis du ønsker, kan du også skyve ut fysisk QWERTY-tastaturet og bruke dette skriving i stedet. Trykk på "Send"-knappen for å sende meldingen.

• Trykk og hold på kameraknappen på høyre side av skjæringspunktet til starte kameraet. Du vil se bildet du skal ta på skjermen. Peke kameraet på din ønsket emne og trykk på kameraknappen for å ta bildet. Du kan berøre sidepanelet på venstre side av skjermen og fingeren til høyre for å få tilgang til kamerainnstillingene, som hvit balanse, måling og bildekvalitet.

• Endre din skjæringspunktet ved å trykke på "Home"-knappen, og deretter tappe på "Meny"-knappen, som er til venstre for knappen "Hjem", og deretter tappe endelig ikonet for sirkulær "Innstillinger". Skyv fingeren opp skjermen for å rulle nedover listen til du finner typen innstillinger du vil endre. Tapp valget for å få tilgang til en annen meny. Tapp innstillingen du vil endre, og trykk deretter verdien du vil endre. Bruk "Tilbake"-knappen til å gå tilbake til Innstillinger-menyen, eller tilbake til startskjermbildet.