Nnywellness.com

Hva er fordelene med Smartphone Tethering?


Når du bruker en smarttelefon, kan du få tilgang til informasjon og utføre mange oppgaver mens på farten. En av de mest populære funksjonene i mange smartphones er evnen å tjore data fra telefonen til en annen enhet. Tethering innebærer bruker en cellular signal og tillater en bærbar datamaskin eller annen enhet til Internett fra den.

Frihet

En av de store fordelene med tethering med en smartphone er at det gir deg muligheten til å bruke den bærbare datamaskinen eller andre Internett tilkoblet enhet nesten hvor som helst. Med deling, kan du få tilgang til Internett hvor som helst at du har et trådløst nettverk til å arbeide med. I stedet å vente til du finner en Wi-Fi-hotspot, kan du bare koble telefonen til datamaskinen og begynne å surfe på Internett på sekunder.

Unngå separat Bill

I noen tilfeller brukere av smartphones bruke tethering som sin primære måte å få tilgang til Internett. Denne kan de fullstendig eliminere en separat faktura for Internett som sine hjem. For eksempel kan du tjore fra smarttelefonen til datamaskinen når du er hjemme, i stedet for å koble datamaskinen til veggen for å få tilgang til Internett. Dette kan hjelpe deg å spare penger og det kan forenkle faktureringsprosess for deg.

Unngå Laptop kort

En annen fordel med å bruke smarttelefonen tethering er at du kan unngå benytter en bærbar PC card. Mest mobilnettet tilbydere selge en enhet som du kan koble til datamaskinen tilgang til mobilnettet mens på farten. For denne enheten må du betale en avgift for å kjøpe den, og deretter en månedlig serviceavgift tilgang til nettverket. Du kan helt unngå betaler for denne ekstra avgift og Kjøp laptop kort av tethering.

Sikre Signal

I noen tilfeller kan du surfe på Internett sikrere med deling. Når du tjore fra en smarttelefon, sendes dataene direkte til telefonen, og deretter til datamaskinen. Du kan koble telefonen rett inn i den bærbare datamaskinen og signalet sendes over nettverket i stedet for gjennom et trådløst nettverk der det kan bli fanget. Dette vil ikke være tilgjengelig for telefoner som bruker WiFi tethering som standardfunksjon i stedet for å koble til datamaskinen.