Nnywellness.com

Fjerne A/C kompressor Clutch i en Chevy Tahoe


Fjerne A/C kompressor Clutch i en Chevy Tahoe

A/C kompressor clutch i en Chevrolet Tahoe er en elektromagnetisk actuated. Det er utformet for å engasjere A/C kompressor akselen når den mottar riktig mengde av gjeldende fra kontrollmodulen drivverket. Som det bærer, mister sin evne til å engasjere riktig kompressoren A/C uten å skli. Erstatning kompressor klørne er tilgjengelig fra auto deler butikker og bil forhandlere. A/C kompressor clutch må fjernes med en spesiell avtrekker utformet for å avinstallere den uten å skade A/C kompressoren.

Instruksjoner

• Slå av motoren og plassere SUV i park. Sette på parkeringsbremsen og koble negative batteriet terminal med et batteri terminal fastnøkkel.

• Komprimere serpentin belte strammer med verktøyet for fjerning av serpentin beltet og skyv beltet av A/C kompressor skivene.

• Den mannlige gjengede enden av verktøyet for fjerning av kompressoren clutch inn gjengede hunnkoplingen på clutch. Tråd verktøyet inn i kompressoren clutch før det blir for vanskelig å slå for hånd. Stram den med en standard åpne slutten fastnøkkel til den sitter helt på plass.

• Trekk til skruen på clutch verktøyet med en 3/8-tommers ratchet til clutch begynner å trekke fra A/C kompressoren.

• Trekk til skruen med 3/8-tommers ratchet til A/C kompressor clutch helt skiller fra kompressoren.