Nnywellness.com

Slik bruker kontinuerlig belysning


Slik bruker kontinuerlig belysning

Kontinuerlig belysning har blitt mer populært blant fotografer som populariteten til digital fotografering har steget. Den lar fotografen til lys et emne uten bruk av kameraets egen blits eller tillegg av en glimtet pistol. Kontinuerlig kan være en nyttig stykke utstyr når det brukes riktig og kan øke det endelige utfallet av bildet. Ved å følge noen enkle trinn, skal du snart bruke kontinuerlig belysning med selvtillit.

Instruksjoner

Slik bruker kontinuerlig belysning

• Definere lysene på stands. Står kan være svært nyttig når du arbeider med kontinuerlig belysning. Deres viktigste formål er å holde lysene og eventuelle vedlegg i en fast stilling slik at du kan lys motivet med en jevn strøm av lys. De vil tillate deg å fikse en rekke forskjellige vedlegg til dem som kan hjelpe deg justere måten motivet lyser. Lyset bør være lett å knytte til står ved en enkelt skrue mekanisme.

• Kontroller strømforsyningen. Hvis du skyter på location, eller en største strøm, vil du sannsynligvis bruke en bærbar strømforsyning. Før du begynner å skyte, må du kontrollere at strømforsyningen er fulladet og slått på. Disse strømforsyninger kan gå tom for batteri ganske raskt, så det er viktig at du lader dem fullstendig før du forlater slik at de ikke går tom for strøm under skyte.

• Ta din første bildet. Når du har satt opp lysene, er det på tide å ta din første bildet. Dette vil fungere som en test skutt så du kan se hva eventuelle vedlegg vil du legge til eller bruke å forbedre bildet.

• Legge til vedlegg som du ønsker. Ved å bruke en bom, kan du legge til en rekke forskjellige vedlegg som lysene avhengig av hva du vil endre bildet. Du kan bruke en diffuser inneholder lys og kontroll vinkelen der den møter motivet; eller, hvis lyset er for sterk, kan du legge en paraply å myke lyset av reflekteres paraplyen. Du kan også velge å bruke en snoot å slå din lyskilden i en mindre lyskilde og stram membran av lys som er kastet.

• Eksperimenter med ulike pærer. Ulike pærer gir av ulike typer lys og kan ha en stor effekt på utfallet av bildet. Pærer er relativt billig og finnes i noen gode jernvarehandel. Du kan bruke tungsten, HMI, fluorescent eller fargede lyspærer for å endre utseendet på bildet.

• Øv til du er sikker. En god idé ville være å øve på en venn eller familiemedlem å forbedre selvtilliten din. Kontinuerlig belysning kan være skremmende å bruke som det er mye utstyr som følger med det. men er det noe som kan bli andre natur hvis du tar deg tid til å øve og gjøre deg kjent med moduler og outs av kontinuerlig belysning.