Nnywellness.com

Hva kabler kan brukes for telefonlinjer?


Hva kabler kan brukes for telefonlinjer?

Én telefonlinje mellom to telefoner må et par ledninger. Det må to ledninger akkurat som din bordlampe trenger to ledninger å fullføre strømkrets koble lampen til stikkontakten. Hvis du bare trenger en 6 fot eller mindre telefonkabel mellom håndsettet på skrivebordet og telefon-uttaket på veggen, kan du bruk den samme tabellen lampe strømledningen som en telefon genser og telefonen fungerer. Dette er et eksempel på det mest grunnleggende kabelen nødvendig å bære talesignaler. Når du kommer forbi seks fot endre alle reglene når det gjelder telefonledninger.

Telefon linje egenskaper

Når du overskrider seks fot kabel blir kvaliteten på telefonlinjen en viktig faktor i vellykket talekommunikasjon. Kvaliteten på linjen bestemmes av elektriske egenskaper du telefonledningen. Demping forvrengning er mengden tap for underveis ned lengden på du telefonledningen. Kabler produsert for telefonkommunikasjon vil bære signalet ganske måter før signalet må bli forsterket for å være brukbare som det fortsetter fremover. Strømkabler er ikke designet til å frakte talesignaler og etter ca seks fot er ikke lenger anvendelig for det formålet. Tidsforsinkelse er neste karakteristisk målt og det refererer til klokken den tar stemme signalet å reise fra den ene enden av kabelen til den andre enden av kabelen. Når du snakker med noen på fjernvalgsamtale kan du noen ganger høre effekten av denne forsinkelsen når du finner venter å høre den andre personens stemme. Cross talk er kabler karakteristisk du opplever når du kan overhøre andre snakker på linjen. Det finnes en rekke andre egenskaper, men poenget er at kvalitet telefonkostnader krever en kvalitet telefonledning.

Tvunnet trådpar

Tradisjonell telefonkabel på de aller minste består av en enkelt tvunnet par ledninger. Dette betyr to kobberlederen isolert ledninger vridd sammen for å fullføre telefon krets. Meste av hjemmene i Nord-Amerika har vridd par telefonledninger. Vanligste er en telefonkabel med to tvunnet par. Første tvunnet par brukes til telefonen i hjemmet forlate andre tvunnet par tilgjengelig hvis du ønsker å få inn et annet telefonnummer på et senere tidspunkt. Hvis du gikk til hjørnet elektronikk butikken du vil være shopping for fire dirigent, telefon uisolert tvunnet parkabel også UTP kabel.

Kategori 5-kabel

Kategori 5 kabel er oftest referert til som CAT5 kabel. Denne kabelen inneholder to par som er egnet for stemme kretser. Kabelen er også produsert for dataoverføring for eksempel Ethernet. CAT5 tilbyr overlegen ytelse og er raskt å bli en standard telefonledning forberedt til nye hjem. Hvis du skal kjøpe ny telefonlinje hjemme, CAT5, ville CAT5e eller CAT6 kabler være veien å gå. CAT5e er den forbedrede versjonen av CAT5 og tilbyr raskere dataoverføringshastigheter enn CAT5. CAT6 tilbyr betydelig høyere datahastigheter enn CAT5 eller CAT5e.

Koaksialkabelen

Koaksialkabel har vanligvis en kobber senter dirigent og aluminium ytre skjede og sammen de fullfører krets. Koaksialkabel tilbyr en stor økning i båndbredde og overføring over tvunnet kabler. Men denne koaksialkabelen er ikke egnet som en telefonlinje i huset. Koaksialkabel er vanlig i hele byen nettverk som telefonsystemer eller kabel-TV-systemer for å transportere stemme kommunikasjon, video og data.