Nnywellness.com

Hvordan koble en bærbar PC til en LCD-TV med VGA


Hvordan koble en bærbar PC til en LCD-TV med VGA

En bærbar PC kan brukes med en ekstern skjerm ved å koble en kabel mellom videoutgang og skjermens videoinngang. Koble en PC bærbar PC som har en VGA-type Datamaskinutgang til en LCD-TV med en eller to spesielle skjermkort. Skjermkort vil konvertere VGA video blir ut av den bærbare datamaskinen til en som LCD TV kan gjenkjenne og vise kvalitet. Skjermkort kan kjøpes fra en datamaskin eller annen elektronikk butikken, og noen justeringer må gjøres til både laptop og LCD TV.

Instruksjoner

• Koble til VGA-enden av kabelen på VGA-til-DVI til VGA-utgang på bærbar PC. Skru ut skruene på hver side av til VGA-enden med fingrene til å sikre det på plass.

• Koble DVI enden av kabelen på VGA-til-DVI til DVI inngang på baksiden av LCD TV. Hvis det ikke er noen DVI-inngang, plug DVI enden av DVI-til-HDMI-kabelen til DVI slutten av kabelen på VGA-til-DVI og HDMI slutten av DVI-til-HDMI-kabelen til HDMI-inngangen på baksiden av LCD TV.

• Slå på LCD TV. Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen. Gå til "Innstillinger." Velg "Video" fra listen over valg under «Innstillinger». Velg "Video input" fra listen over valg under "Video." Velg "DVI" eller "HDMI" fra listen over valg under "Videoinngang," avhengig av hvilken inngang på baksiden av LCD TV brukes. Trykk på "Menu"-knappen igjen for å avslutte menyene. Slå av TV-apparatet.

• Slå på PC bærbar PC. Gå til "Start", "Min datamaskin" "Kontrollpanel." Velg "Viser" fra "Kontrollpanelet". Velg "tusenvis av farger" fra rullegardinmenyen "Farger" i vinduet som vises. Velg "640 x 480" fra rullegardinmenyen "Løsning".

• Klikk på "Apply"-knappen nederst i vinduet. Lukk vinduet ved å klikke røde "X" i sin øvre høyre hjørne. Start datamaskinen på nytt. Slå på LCD TV.

Tips og advarsler

  • Du må koble lyd ut av den bærbare datamaskinen til audio-inngangen på TV-apparatet hvis du vil høre lyd.