Nnywellness.com

Chevy Silverado bremselys feilsøking 1


Sjansene er årsaken til defekt lyset eller bremselysene krets i din Chevy Silverado er et enkelt problem. Dessuten kan du klandre de fleste av disse problemene på liten eller ingen vedlikehold, ifølge James E. Duffy i "Moderne bil teknologi." Selvfølgelig er det også muligheten for en skjult kort eller åpne et sted i kretsen. Men før du begynner å trekke ledninger, starte feilsøking på de åpenbare stedene for å få lysene i orden.

Når en enkelt arbeider ikke lys

Du kan starte feilsøkingen på feil bremselys forsamlingen, hvis bare det lyset virker brutt. Fjern dekselet og sjekk lyspæren for en åpen filament eller skade. Nært undersøke kontakten og tilkoblinger for korrosjon, løs eller ødelagte ledninger.

Teste svart wire/bakken tilkoblingen bruker en hoppe wire broen bakken på lys kontakten til en god chassis jord på bilen og be en hjelper å operere bremselysene.

Når du har bekreftet at pære, socket og tilkoblinger er i god form og det er ingen elektrisk gjeldende nå pære, begynner sporingen og testing elektrisk ledningene tilbake til kilden ved hjelp av en test lett å finne en mulig kort eller åpne.

Sjekke bremselysene kretsen

Start på sikringsskapet under panseret og kontroller bremselysene sikring ikke utbrent, at de er fri for korrosjon, og at den er festet. Så sjekk brems lysbryter på bake pedal armen.

Tilbake sonde bryteren terminalene med test lys. Bare én av de bryter terminalene bør aktivere test lyset. Når du trykker gasspedalen, bør begge bryteren terminaler aktivere test lyset. Hvis bare ett av ledningene viser på test light, koble bryteren og hoppe to tilkoblingene på kontakten. Hvis bremselysene kommer på, erstatte bryteren.

Når det er ingen gjeldende nå bryteren, følger oransje wire tilbake til den under panseret sikring blokk og se etter en mulig åpen eller kort. Hvis elektrisk strøm er nå bryteren, men lysene ikke fungerer, selv om bryteren er i god stand, følger gjeldende flyt med test lyset til stopp lamper og se etter en mulig åpen eller kort i kretsen.

En blå ledningen kobles bryteren bremselysene til bakre lamper krysset blokken. En brun ledning og en lys blå ledning tilkobling bakre krysset blokken venstre bakre stopp lampen; en brun/hvit ledning og en lys blå ledningen koble bakre krysset blokken til høyre bakre stopp lampen. Svart ledningene på lampene gi bakken tilkoblinger.