Nnywellness.com

Hvordan konverterer jeg en positiv bakken triumf motorsykkel en negativ bakken?


Hvordan konverterer jeg en positiv bakken triumf motorsykkel en negativ bakken?

Det opprinnelige positive bakken elektriske systemet på en triumf motorsykkel kan forårsake center elektrodene på motoren tennplugger å bli spist vekk raskt og redusere levetiden til en tennplugg. Andre elektriske komponenter kan også bli akselerert slitedeler og krever hyppig erstatning. Slike erosjon kan gjøre gnistgap for stor og alvorlig redusere strømforbruket motoren. Med komponenter fra senere negative bakken triumfer gjør en polaritet konvertering en relativt enkel oppgave.

Instruksjoner

• Finn batteriet under motorsykkel setet. Koble både positive (+) og negative (-) kabler til batteriet med en krysset head skrutrekker. Løft batteriet ut av motorsykkelen og lagre det på et trygt sted.

• Fjern eksisterende likeretter og Zenerdiode. Merk plasseringen av ledningene på likeretter terminalene å unngå installasjon senere. Zener diode er enkelt-wire komponent, enten i en finned kjøleribbe under hodelykten, eller knyttet til air filter-boksen under setet. Likeretter er en firetråds finned komponent under setet nær tenning spoler eller festet til den bakre gjørme vakten.

• Installere erstatning likeretter og Zenerdiode på de opprinnelige plasseringene bruker alle opprinnelige maskinvaren og ledninger. Erstatning likeretter og Zenerdiode fra en 1979 eller senere triumf er negativ (-) bakken komponenter og er direkte erstatninger for positivt (+) bakken komponenter fjernet i trinn 2.

• Gjeninstallerer batteriet ved å koble grunnen kabelen til den negative (-) terminalen batteriet. Negativ kabelen er kabelen som kobler til motorsykkel rammen. Koble positiv kabelen til terminalen positive (+) på batteriet. Positiv kabelen er kabelen som kobler til ledningsnett gjennom en innebygd sikring.

• Start motorsykkelen og bringe motoren til normal driftstemperatur. Fest svart (-) sonden av et multimeter Negative (-) innlegget batteriet. Koble rød (+) sonden av et multimeter til stillingen som Positive (+) på batteriet. Sjekk lesing på multimeter for en 13-til-15-volt-utgang for positive (+).

Tips og advarsler

  • En ettermarkedet robust begrunne lading systemet fungerer i stedet for en likeretter og Zenerdiode fra en 1979 triumf T140/TR7RV.
  • Det kan hende at batteriet damp brannfarlig. Hold batteriet fra åpen flamme eller tenning kilde.
  • Et batteri beholder spenning selv når du er frakoblet. Unngå shorting batteriet: kan ikke kontakte terminalene metall verktøy eller deler.