Nnywellness.com

Er det noen måte å fikse min iPod hvis pappa tilfeldigvis vasket det?


Er det noen måte å fikse min iPod hvis pappa tilfeldigvis vasket det?

En sprut av vann på en iPod er sjelden et problem. Men kan en langvarig suge skape kaos på interne maskinvare. Apple garantien dekker ikke vannskader; Dessverre, du er på din egen når det gjelder å få iPod tilbake i orden. Den berømte "ris metoden" har lagret mange fuktet iPods.

Instruksjoner

• Fjerne endestykker på iPod-saken. Hold de to halvdelene av saken sammen og skru braketten. Sett skruene sted tryggt og lett tilgjengelig.

• Ta ut batteriet. Nøye koble ledningene knyttet til batteriet. Hvis du prøver å fastsette en første eller andre generasjon iPod, koble batteriet fra harddisken. Skyv din skrutrekker mellom batteriet og harddisken til å forsiktig lirke batteriet løs fra limet.

• Sett både batteriet og åpne iPod i en stor bolle full av tørr ris. Kontroller at alle komponentene som iPod er helt dekket. Vent minst 24 timer for ris å absorbere fuktighet i iPod.

• Fjern iPod komponentene fra ris. Kontroller at det er ingen korn fast i den indre isenkram. Sett sammen din iPod og slå den på.

Tips og advarsler

  • Hva du gjør, ikke slå iPod på før du prøver å tørke den. Slå på iPod mens det er vann inni vil nesten helt sikkert yngel kretsene.