Nnywellness.com

Hvordan erstatte en tapt bil nøkkel


Tastene har en måte å liksom forsvinner, selv når du setter dem på samme sted, hver eneste dag. Dette gjelder for både huset nøklene og bilnøklene. Hvis du ikke har noen ekstra nøkler tilgjengelig må erstatte dem før heller enn senere. Avhengig av alder og modell av bilen, kan erstatte tapt bil keys bli litt av en utfordring, og være ganske dyrt.

Instruksjoner

• Kontakt en jernvarehandel eller Låsesmed anlegget. Hvis du har en eldre bil som bare bruker en metall nøkkel å låse opp bilen og starter tenningen, kan selskapene sende ut en person å gjøre deg en ny nøkkel på stedet.

• Ring forhandleren der du kjøpte bilen. Hvis du har siden flyttet til en ny by, kan du kontakte en forhandler som selger bilen du har. Dette må gjøres hvis bilen krever en nøkkel med en mikrobrikke installert for å åpne og starte bilen.

• Har forhandlere sender ut en person som kan gjøre en ny egendefinert nøkkel for deg. Når selve metall nøkkelen gjøres må personen programmere nøkkelen å fungere ordentlig med bilen.

• Be om en andre nøkkelen til gjøres og programmert. En andre nøkkelen er vanligvis mye billigere enn først, og det gir deg en backup, i tilfelle den første nøkkelen er tapt igjen.

• Betale gebyr for nøkkelen erstatning bil. Du skal belastes for minst to elementer, nøkkelen erstatning og kostnaden for programmering nøkkelen.