Nnywellness.com

Hvordan å reparere en mobiltelefon i medhjelper


Hvordan å reparere en mobiltelefon i medhjelper

Mobiltelefoner er dyrt. Fristelsen til å kaste bort en ødelagt mobiltelefon kan oppstå, men dette er ikke et alternativ for noen mennesker. Det er lurt å huske noen enkle tips for å reparere din mobiltelefon i et knipetak. Hvis du har en T-Transportabel Sidekick modell, kan du utføre mange reparasjoner selv ved hjelp av enkle verktøy og reservedeler tilgjengelig på en rekke nettsteder.

Instruksjoner

• Fastslå problemet. Diagnostikk kan være den vanskeligste delen av noen reparasjoner, så sørg for at du vet hva som er galt før demontere din mobiltelefon. Kontroller at alle deler er ordentlig tilkoblet, og se etter manglende deler før foretaket full på reparasjoner.

• Samle deler og verktøy. Sjekk online for nettsteder selge T-Transportabel Sidekick deler. I tillegg til T-Mobile selv er det mange sekundære nettsteder som CelullarDr.com som selger reservedeler til rimelige priser. De fleste reparasjonsarbeid også krever grunnleggende verktøy, som en T6 skrutrekker og en slags shim enhet for skyve under dekker eller saker. Prøv å bruke neglene eller selv et kredittkort til å gjøre dette.

• Demontere apparatet. Hvis du har en sprukket glass frontplate, fjerne skruene på baksiden av telefonen og løsner plastdekselet å avsløre frontplaten og LCD-skjerm. Hvis du vil erstatte en hengsel, fjerne hengsel skruen på baksiden av telefonen og trekke ut hengslet med skrutrekkeren eller en magnet. Hvis telefonen har vannskader, ta telefonen fra hverandre helt og la brikkene tørr individuelt.

• Erstatte i medhjelper deler. Montere telefonen, sørge for at alle fjernet deler returneres til sin riktige plass. Lade batteriet og slå på telefonen.

• Hvis problemet vedvarer, kontakt reparasjonstjenester for ekstra hjelp. I tillegg til T-Mobile detaljhandler er det mange lokale butikker som spesialiserer seg på reparere skadet mobiltelefoner.

Tips og advarsler

  • I forhold til andre elektroniske enheter, mobiltelefoner er enkle maskiner som kan repareres uten mye hassle. Også, ikke undervurdere betydningen av en solid T6 skrutrekker eller en lignende verktøyet for skruen og skru mobiltelefon deler.
  • Mobiltelefoner er delikat maskiner med mange små deler som er lett ødelagt. Ta vare ikke for å bruke for mye kraft når du tar en mobiltelefon fra hverandre; Du kan utilsiktet forårsake mer skade enn det var før du begynte reparasjoner. Sørg også for cellen telefon er helt slått av før du tar den fra hverandre.