Nnywellness.com

Hvordan du kobler en kabelboks til en mottaker


En mottaker er en elektronisk enhet utviklet for å motta og dekode kabel signaler. Mottakere fungerer bare med digitale TV-kanaler de vil ikke fungere med analoge systemer. Når du kobler en kabelboks til en mottaker, kan du ta full nytte av funksjonene som tilbys av kabelselskapet, som elektronisk program guide og foreldrenes låser (også kjent som V-chips).

Instruksjoner

Koble en kabelboks til en mottaker

• Samle alle verktøy, deler og kabler sammen før du starter tilkoblingen. Sjansene er du må koble flere elementer samtidig, inkludert TV, lydsystem og kabel-TV-mottaker. Brukerhåndboken for kabel-boksen er sannsynlig å inkludere et diagram over hvordan å gjøre de riktige tilkoblingene, så det er viktig at du leser den før du prøver noen linker.

• Koble til produksjon av kabelboksen til inngangen på mottakeren. Hvis du kobler et lydanlegg samt, kontroller at lydutgangen kablene gå direkte til mottakeren, og derfra til kabelboksen. Unngå direkte tilkoblinger. i stedet går gjennom mottakeren for alle andre tilkoblinger.

• Velg de riktige kontaktene for lyd og video. En nyere modell av mottakeren bør tilby flere alternativer, inkludert analoge TV ut- og DTV ut. Det bør også tilby en S-video og en tjeneste-port. Avhengig av kabelen du bruker, blir ett eller flere av samme kontaktene tilgjengelig, også. Når du kobler begge systemene, kontroller kabler gå mellom lignende utganger.

• Bruke en S-video-kabel til å koble din TV med kabel-boksen. -Komponentvideokobling kabler kan du beholde god kvalitet i både bilde og lyd. De fleste kabelbokser kommer med S-video-tilkobling-kabler, men du kan få dem i en elektronikkbutikk. Når du har dem, bare koble begge ender til riktig utgang. Det vil være lett å identifisere, fordi det er vanligvis bare rundt en tilgjengelig.

• Koble TV, kabel-boksen og mottakeren til en stikkontakt å sørge for at alt fungerer. Hvis du får statisk eller forstyrrelser, du må stramme tilkoblinger eller endre kabler.

Tips og advarsler

  • Hvis du har tidligere kunnskap om elektroniske systemer, kan du prøve å holde forbindelsen enkel. Prøver å koble mer enn to systemer kan bli vanskelig.