Nnywellness.com

Hvordan finne et saksnummer av en ulykke


Hvordan finne et saksnummer av en ulykke

Ulykker mellom bilister skjer hver dag. Politiet oppfordrer rapportering av ulykker når de oppstår. Når politiet undersøker åstedet for en ulykke, skrive en ulykke rapporten. Ulykken rapporten er tilordnet en bestemt saksnummer å identifisere den. Et saksnummer på en ulykke rapporten brukes ofte av forsikringsselskaper til å behandle krav. Du må rapportere en ulykke til politiet å motta en ulykke rapport og et saksnummer.

Instruksjoner

• Vis ulykke rapporten du fikk på åstedet for ulykken fra en rettshåndhevelse offiser. Saksnummer vises i ulykken rapporten. Hvis du ikke rapportere ulykken, vil du ikke har en ulykke rapport eller et saksnummer.

• Ring politiet som håndteres ulykken og bedt om å overføres til sine poster avdeling. Hvis du ikke finner ulykke rapporten eller hvis du vil vise rapporten ulykke av en annen person, kan du kontakte politiet. Ulykkesrapporter er offentlig tilgjengelig.

• Identifisere ulykken. Beskriv ulykken for å hjelpe avdeling poster politiet i et søk etter ulykken rapporten. Inkluder plasseringen av ulykken og datoen. Be om en kopi og betale noen ulykke rapporten duplisering avgifter. Avgifter vil variere fra politiet.

• Motta rapporten og finne saksnummer. Du kan gå til politiet og plukke den opp eller anmodning det sendes, sendt eller fakses til deg. Saksnummer vises vanligvis øverst på en ulykke rapporten.

• Finn saksnummer.