Nnywellness.com

1998 Dodge Neon starter ikke


1998 Dodge Neon starter ikke

Feilsøking grunnene hvorfor ikke starter din 1998 Dodge Neon er en ganske enkel prosess når du forstår de grunnleggende behov og mekanikken i en bensinmotor. For å starte og kjøre, en forbrenningsmotor som bilen trenger de samme tre tingene som kreves av brann: gnist, drivstoff og luft. Når en motor ikke er får en av disse tre tingene, vil det bare ikke starte.

Instruksjoner

Motoren får nok strøm?
Se etter strømmen ved å slå på frontlyktene og gå til fronten av bilen. Hvis bilen har elektrisk kraft, bør frontlyktene lysende brightly. Hvis frontlyktene er svak eller ikke tent, biler batteriet kan være lav eller helt utladet.

Mens bilen kan ha nok strøm igjen i batteriet for å kjøre lysene, hvis motoren er tregt å slå, er det et godt tegn at du bare ikke har en sterk nok strømforsyning å sveive motoren. I dette scenariet kan du sannsynligvis få bilen startet av startkabler og et annet kjøretøy eller skifte ut batteriet.

Hvis bilen nekter å skru hele, kan det være et tegn på at batteriet er helt dødt, starteren er låst, batteri-terminaler er for skitten eller løs å tillate passasje av elektrisitet eller andre elektriske problemer som forårsaker problemet.

Er din gass tank tom?
Vri nøkkelen i tenningen på on og lytte etter en nynne drivstoffpumpe engasjerer og begynner å levere drivstoff til motoren. Hvis du hører denne nynne og bilen er ikke starter, selv om motoren er Spy, sjekk din bensinmåler. Hvis bilen starter, deretter sputters og dør, kan det bety at du er ekstremt lite drivstoff, eller at fuel pump ikke sender gass til motoren.

• Se etter luft obstruksjon problemer ved å åpne panseret på bilen og fjerne luft pust inntak montering dekselet. Trekk ut luftfilteret og sett det til side. Prøv å starte bilen igjen, og hvis det begynner, har du funnet problemet. Visuelt inspisere luftfilteret for store mengder rusk, støv eller olje. Hvis det synes å være skitne, forsiktig trykk det på en hard overflate å slå noen av avfall ut av det, eller erstatte den med en ny luftfilter.

• Prøv å starte bilen igjen. Hvis bilen er Spy men starter ikke med luftfilteret fjernet, ha en assistenten spray en liten mengde starter væske i luftinntaket og umiddelbart forsøker å starte bilen. Hvis hvis branner men umiddelbart sputters og dør, dette er et tegn på at fuel pump ikke leverer nok drivstoff for å holde motoren i gang og krever vedlikehold.

Tips og advarsler

  • Prøv alle disse grunnleggende feilsøking teknikker for en 1998 Dodge Neon og du løse problemet i fleste tilfeller, men husk at dette ikke er definitivt en fullstendig liste over mulige problemer. Hvis disse testene ikke Isoler problemet, må du søke hjelp av en kvalifisert mekaniker.
  • For å unngå å gå tom for drivstoff, alltid holde minst en fjerdedel tank med gass i bilen og prøv å parkere bilen på nivå overflater, i stedet for hellinger.
  • Væske er ekstremt brannfarlig. Vær forsiktig når sprøyting Start væske i luftinntak av kjøretøyet.