Nnywellness.com

Hvordan du konfigurerer en IP PBX


Hvordan du konfigurerer en IP PBX

Om arbeid fra et nettverk eller en liten database, kobles en Internet Protocol (IP) private branch exchange (PBX) systemet separate nettverk for optimal kommunikasjon. En IP PBX-system konvergerende data og nettverk, og gir tilgang til Internett, voice-over IP (VoIP)-kommunikasjon og faste telefonbruk ved å angi én linje for hver bruker. En IP-PBX er en telefon bytte system som bytter samtaler mellom VoIP og faste brukere i selskapet. Når en IP PBX-systemet er installert og kjører, konfigurere VoIP tilkoblinger av veksling. Redigere standard tilkoblinger for bruk i selskapet.

Instruksjoner

• Dobbeltklikk på ikonet skal starte konfigurasjon kontoret IP PBX-system. Hvis det er ingen ikonet på skrivebordet, klikk på "Programmer" for å velge IP PBX systemet for tilgang til "konfigurasjon".

• Vent på din IP PBX-system for å lage nye VoIP tilkoblingsprofiler for kontorbruk. Hvis systemet ikke automatisk oppretter nye VoIP tilkoblingsprofilen, klikker du på "nye" knappen for å opprette en ny tilkoblingsprofil for VoIP-tjenesten.

• Angi et internnummer eller "Auth ID" og legitimasjon for utvidelse. Serveren identifikasjon og passord ville har fått av nettverksadministratoren selskapet.

• Velg boksen "Jeg er på kontoret" og angi lokale IP som serveren.

• Klikk "OK" for å opprette VoIP tilkoblingen. Logg inn til IP PBX systemet og kontroller direktenummeret. Være tilsvarer direktenummeret skrevet over.

Tips og advarsler

  • Gi alle passord og godkjenning identifikasjon til systemansvarlig for skikkelig dokumentasjon. I tilfelle av svikt i nettverket at har passord dokumentert en rask omstart IP PBX systemet. Også se IP PBX brukerhåndboken for riktig vedlikehold instruksjoner. Forlenge levetiden til systemet gjennom riktig vedlikehold.
  • Pass på å lese kravene til IP PBX for riktig støtte fra operativsystemet. Sikre alle systemer er kompatible basert på anbefalingene fra produsenten. Bruk av IP PBX system er regulert av FCC. Overholde alle lover å unngå straffer.