Nnywellness.com

Hva er sikkerhet tilnærming lamper?


Sikkerhet tilnærming lamper er en sikkerhetsfunksjon som kan bidra til eieren av bilen identifisere trusler rundt bilen når de nærmer det. Denne funksjonen er nyttig når biler er parkert i mørke områder og hjelper føreren å se hvis noen er i nærheten eller i bilen før de prøver å komme inn.

Hvem selger dem

Ford og Ford varemerker som Lincoln, gir sikkerhet tilnærming lamper som en standard alternativ eller en oppgradering til mange av sine biler. Sikkerhetsfunksjonen tilnærming lampen kan finnes på de fleste nye biler, lastebiler og SUV som Ford og Lincoln.

Hva skjer

Sikkerhet tilnærming lampene lyser opp når en person trykker keyless fjernkontrollen for å åpne en bil. Alle innvendig lys av bilen kommer på, sammen med dam lys og parkering lys. Dette gjør at eieren av kjøretøyet å se hvis det er noen mistenkelige står nær bilen eller noen i bilen. Det kan også skremme folk bort før de har en sjanse til å handle.

Hvorfor denne funksjonen

Sikkerhet tilnærming lampene legge til et ekstra lag av sikkerhet for eiere som de nærmer deres kjøretøy, varsle dem til eventuelle farer før de kommer inn i bilen sin. Dette holder dem trygge og gir dem en ekstra følelse av lettelse.

Andre fordeler

Belyse kjøretøyet kan også hjelpe hvis eieren synker noe i nærheten av kjøretøyet. Dam og parkeringsplass lysene avgi nok lys som eier lett finner elementer droppet uten å søke i mørket.