Nnywellness.com

Slik tilpasser du min 1971 Chevy Impala


Det finnes ulike varianter av dekaler kan du kjøpe tilpasse din ' 71 Impala. Noen av de vanligste dekaler folk bruker på deres Impalas er flamme eller pinstriping. Mange klassiske bileiere tilpasse sine biler med flammer av forskjellige farger. Med flere fargevarianter og design, kan du legge dekaler av komplementærfarger Impala øyet fanger og vil passe din personlige stil.

Instruksjoner

• Tørk området du vil bruke merket med lofri klut og rubbing alkohol. Dette vil fjerne alle skitt og olje rester som kan hindre din decal følge riktig.

• Spray ren området med såpe og vann blanding. Løsner den bakre delen av voks papir fra merket og spray den klebrige siden med såpevann. Såpe vannet vil tillate deg å skyve merket rundt på området til du har den i ønsket sted.

• Legg merket på din Impala sørge for at området er mettet med såpevann. Skyv det forsiktig inn ønsket posisjon. Pass på at du ikke rippe merket under denne prosessen.

• Plass nal i merket etter at du har det på plass. Gni fra midten utover å trykke alle luftbobler ut fra merket. Gjøre dette til noen flere bobler er synlige. Du må kanskje spray merket med mer såpevann hvis det er noen gjenstridige bobler.

• Tørr merket helt med hårføner på det laveste innstillingen. Deretter løsner det øverste laget av voks papir å fullt avsløre merket. Slukke merket en siste gang med såpevann og squeegee en siste gang slik det er ingen bobler venstre.

Tips og advarsler

  • Ikke vask eller voks din Impala i 24 timer etter at dekaler for å sikre full vedheft. Også unngå kjøring eller la deg bilen satt i tøffe værforhold.