Nnywellness.com

Feilsøke en fabrikk bil Alarm


Feilsøke en fabrikk bil Alarm

Selv om de er ment å beskytte bilen fra inntrengere, er bilalarm ikke uten problemer av sine egne. De vanligste erfaring bil alarm problemer er: alarmen går av i lange perioder eller på upassende tider, bilalarmen stopper ikke når den er startet, alarmen ikke aktivere seg selv og alarmen ikke kommer av når det skal. Med denne fremgangsmåten, kan noen feilsøke en bil alarm uten hjelp av en profesjonell eller en bruksanvisning.

Instruksjoner

• Utfør en rutinekontroll av bilens systemer. Ikke anta problemet er med alarmen - ofte andre problemer er å klandre. For eksempel hvis bilen ikke starter, kanskje må du erstatte batteriet eller starter.

• Deaktivere alarmen manuelt. Noen ganger må du bytte alarmen å betjent modus for å diagnostisere problemet. Du kan gjøre dette ved å sette nøkkelen i tenningen og holde på push-tasten nede til bryteren forblir en farge.

• Sjekk din sensorer. Hvis din sensorer er for følsom, går noen ganger alarmen på upassende tider. Dette kan løses ved å endre innstillingene på din sensorer.

• Slå av andre enheter i bilen. Noen ganger, kan ting som mobiltelefoner, MP3-spillere og GPS-enheter forstyrre tjenesten systemets alarm. Slå dem av løse problemet.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å avvæpne sikkerhetssystemet på egenhånd. Få hjelp av en alarm spesialist eller bil mekaniker.