Nnywellness.com

Endre Audi S6 Airbox


Boksen luften på din Audi S6 huser luftfilteret og brukes til å rute frisk luft inn i motoren innsug manifold, der det er forbrenning med drivstoff og andre tilsetningsstoffer til å generere strøm. Du kan endre din fabrikk luft for å forbedre luftstrømmen og gjøre det mer effektivt, i tillegg til å gi motoren en unik sound på akselerasjon som luften trekkes raskt i motoren.

Instruksjoner

• Fjerne boksen luft fra din S6 ved hjelp av settene med metriske skiftenøkler og kontakter. Avhengig av din S6 år, vil bestemte fjerningen variere noe. Boksen luften er en rektangulær plast på førersiden av motoren bay mot fronten av bilen. Det er festet til inntaket manifold på motoren.

• Demonter boksen luften ved å fjerne overstykket fra samlingen. Dette er vanligvis sikret på boksen luft ved plastklemme som kan bli pried opp for å løsne dekselet fra resten av samlingen.

• Fjern luftfilteret fra boksen luften ved å skyve den ut, så sette boksen demontert luft.

• Bore en rekke små hull i bunnen av din air boks forsamling. Plassen dem ca 1 tomme fra hverandre. Hvert hull bør ikke overstige mer enn ca 1/2 tommers diameter. Disse hullene vil dermed øke volumet av luft som kan trekkes inn i luften-boksen.

• Montere din air-boksen og legge det til motoren inntaket manifold å fullføre endring prosedyren på nytt.