Nnywellness.com

Hvordan å montere en vinsj på støtfangeren


Hvordan å montere en vinsj på støtfangeren

En vinsj er en hånd drevet eller motor drevet enheten for kjøring eller trekke som har en tromme med et tau, wire eller kjetting rundt. Hvis du gjør en god mengde terrengkjøring eller bor i et uvær klima, kan en vinsj være uvurderlig. En vinsj støtfanger erstatter en normal front støtfanger med en kraftig støtfanger som en vinsj kan monteres. En vinsj støtfanger eliminerer behovet for en vinsj plate når du installerer en vinsj på kjøretøyet. Disse støtfangerne er kjøretøy spesifikk, så sjekk med produsenten kjøretøy for å lære hvor å kjøpe en ettermarkedet vinsj støtfanger laget for kjøretøyet.

Instruksjoner

• Fjerne fabrikken fremre støtfanger. Installere vinsj støtfangeren ved hjelp av maskinvare kit gjelder for kjøretøyet. Alle vinsj støtfanger kits kommer med retninger og maskinvare inkludert.

• Bolt parentesene i rammen av kjøretøyet å sikre støtfanger hjelp til monteringsdelene og følge vinsj støtfanger instruksjonene fra produsenten. Unnlatelse av å følge instruksjonene fra produsenten kan resultere i farlig vinsj feil eller skader på kjøretøyet.

• Dekker festebolter tråden Lock og skyv dem inn i hullene av vinsj støtfanger.

• Tråden skruene i monteringen vinsj.

• Wire vinsjen tilknytter live røde ledningen i vinsj samlingen til den positive siden av batteriet. Sikker ledningen med ring koblingen. Svart bakken ledningen må festes til rammen av kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Når feste svart bakken ledning, må du sikre den fra alle bevegelige kjøretøy som vil kutte ledningen.